Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
tento Pale Ale je v americkém stylu. Má bohatou jantarovou barvu, chuť karamelového sladu, aroma citrusu a borovice, osvěžující hořkou vyrovnanou hořkost a hustou krémovou pěnu. Podávejte vychlazené na 12ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva - 130EBC,Hořkost - 560IBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 21 - 27ºC
Jantarový ležák vídeňského typu, vyrovnaná chmelová a sladová chuť s krémovou pěnou. Podávejte vychlazené na 8oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 4,8 %(při surogaci 1,7 kg/23l)teplota kvašení: 18-20oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 35-45 EBCHořkost: 45-50 IBU
Světlý ležák plzeňského typu, výrazná chmelová chuť a aroma s hustou pěnou. Podávejte vychlazené na 8oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 4,8 %(při surogaci 1,7 kg/23l)teplota kvašení: 18-20oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 10-12 EBCHořkost: 50-55 IBU
Světlý ležák plzeňského typu, výrazná chmelová chuť a aroma s hustou pěnou. Podávejte vychlazené na 8oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 4,8 %(při surogaci 1,7 kg/23l)teplota kvašení: 18-20oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 15-20 EBCHořkost: 45-50 IBU
Tmavé, silné pivo typické pro konec 18.stol. v Londýně, lahodnou čokoládovou karamelově sladovou povahu, mírnou hořkost s ovocnými chmelovými tóny a bohatou krémovou pěnou. Podávejte vychlazené na 13oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 3,8 %(při surogaci 1,7 kg/23l)teplota kvašení: 20-24oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 90-100 EBCHořkost: 17-23 IBU
Typický představitel německých svrchních piv, původně tmavých dnes vařených ve všech barevných variantách a zejména v Bavorsku kvašen i spodně. Světlé pivo jasně zlatavé barvy, dobrá pěna a výrazná chmelová chuť. Podávejte vychlazené na 9oC. objem várky (doporučený): 18 lobsah alkoholu: 5-6 %(při surogaci 1,7 kg/20l)teplota kvašení: 20-24oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 15-20 EBCHořkost: 20-30 IBU
Tmavé pivo, výrazné mahagonové barvy a krémové pěny, pražený slad s mírně čokoládovou příchutí. Chuť tohoto piva je plná, rovnoměrně vyvážená aromatickou sytostí a patřičnou hořkostí, se suchým zakončením. Podávejte vychlazené na 12oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 3,8 %(při surogaci 1,7 kg/23l)teplota kvašení: 20-24oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 60-80 EBCHořkost: 12-15 IBU
Klasický americký řemeslný styl, toto světlé pivo má výraznou zlatavou barvu s plným sladovým charakterem.Vysoce osvěžující lesní chmelové aroma a čistý skus činí toto pivo výjimečným.Je to opravdová řemeslná clasika.Navrženo pro výrobu 8,5 litru kvalitního piva.Barva: 90 EBCHořkost: 390 IBU Hmotnost: 1.3kg
Je divoké, ale ne příliš hořké.Zářivé jantarové odstíny, sametově hladký karamelový sladový charakter, vyrovnaná hořkost s jemným citrusovo chmelovým aroma, toto Amber Ale ztělesňuje charakteristiky, které představují standard pro tento pivní styl.Navrženo pro výrobu 8,5 litru kvalitního piva.Barva: 340 EBCHořkost: 295 IBU Hmotnost: 1.3kg
Ďábelsky chmelená americká IPA s ohnivě oranžovou barvou a s intenzivním pocitem v ústech, který zahrnuje směs květinových, kořeněných a kávových vůní s intenzivním hořkým, dlouhým koncem.Pro ty, kteří se nebojí chmele!Navrženo pro výrobu 8,5 litru kvalitního piva.Barva: 230 EBCHořkost: 560 IBU Hmotnost: 1.3kg
Standartní kvasnice svrchního kvašení CoopersRozsah teplot: 18 - 24oCObjem várky: 20-30 litrů Balení: 7g
SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB W34/70 Kvasinky spodního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa (Weihenstephan).Charakteristika: slavný německý kvasinkový kmen z Weihenstephan je používán po celém světě. Určený pro piva spodní fermentace, zejména pro typy piva Lager.Produkuje piva s vyrovnaným květinovým a ovocným aroma.Stupeň prokvašení: středníSedimentace: vysokáABV: max. 10%Teplota kvašení: 9°C - 22°COptimální teplota kvašení: 12°C - 14°CDávkování: 80g/Hl - 120g/Hl, při teplotě 12-15°C, 200g/Hl
SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB VLB RH Kvasinky spodního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa.Charakteristika: slavný německý kvasinkový kmen z VLB Berlin, který je určen pro piva se spodní fermentací. Aroma se vyznačuje jemnými ovocnými znaky. Stupeň prokvašení: středníSedimentace: vysokáABV: max. 8,5%Teplota kvašení: 9°C - 20°COptimální teplota kvašení: 12°C - 14°CDávkování: 80g/Hl - 120g/Hl, při teplotě 12-15°C, 200g/Hl při teplotě pod 12°C - 300 g/HL při teplotě 9°C.Pro druhy piv: vhodné pro
SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST CHICO” Kvasinky svrchního kvašení Složení: Hefe (Saccharomyces cerevisiae), Hydrierungsmittel.Charakteristika: kvasinkový kmen pocházející ze západního pobřeží Ameriky, kvasí velmi rychle s velmi čistým konečným aroma, produkují velice dobře vyvážená piva s nízkými diacetylenovými hodnotami. Stupeň prokvašení: středníSedimentace: středníABV: do 7,4%Teplota kvašení: 14°C - 22°COptimální teplota kvašení: 17°C - 19°CDávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: Mild Ale
SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 WITHBREAD Kvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Velké Británie.Charakteristika: slavný kvasinkový kmen z Anglie s neutrálním až velmi mírným ovocným finálním aroma. Kvasí velmi rychle a skvěle sedimentují. Výborně se hodí pro typická anglická piva se středním obsahem alkoholu a výrazným aroma.Stupeň prokvašení: středníSedimentace: vysokáABV: max. 10%Teplota kvašení: 15°C - 22°COptimální teplota kvašení: 16°C - 19°CDávkování: 50g/HL