Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Deskový chladič (36-deskový chladič z nerezové oceli) S tímto kompaktním a velmi šikovným deskovým výměníkem tepla můžete chladit svou mladinu stejně jako v profesionálních pivovarech. Tento přístroj, který se skládá z 36 nerezových desek, můžete ochladit až 45-60 litrů horké mladiny na teplotu 20° C během 10-15 minut. Není třeba používat žádná přídavná čerpadla. Nemusíte ani přerušovat srážení horkých trubek, jelikož je mladina rychle ochlazována a nečistoty samy unikají. Šroubové spoje jsou standardního
Tento chladič ochladí 50 litrů vroucí mladiny na 20-25°C během 20 minut, při teplotě chladicí vody 13°C. Díky menšímu průměru je vhodný pro většinu varen. Je vysoce odolný a snadno se udržuje díky konstrukci z nerezové oceli. Včetně 2 hadicových spojů z nerezové oceli. ochladí 50l mladiny na 20-25°C za 20 minut vyrobeno z nerezové ocely ponorný chladič snadno se udržuje a používá celková výška: 55 cm výška spirály: 19 cm průměr spirály: 26,5 cm průměr trubek: 9,5 mm standardní zahradní hadicové kone
Tento chladič ochladí 50 litrů vroucí mladiny na 20-25°C během 20 minut, při teplotě chladicí vody 13°C. Díky menšímu průměru je vhodný pro většinu varen. Je vysoce odolný a snadno se udržuje díky konstrukci z nerezové oceli. Včetně 2 hadicových spojů z nerezové oceli. ochladí 50l mladiny na 20-25°C za 20 minut vyrobeno z nerezové ocely ponorný chladič snadno se udržuje a používá celková výška: 55 cm výška spirály: 19 cm průměr spirály: 26,5 cm průměr trubek: 9,5 mm standardní zahradní hadicové kone
Klasický spirálový chladič, který se ponoří do mladiny a připojí na rozvod studené vody. Jednoduchý a rychlý způsob jak ochladit mladinu po varu. Vyrobeno z potravinářské nerezi.Chlazení probíhá průtokem studené vody přes spirálu chladiče.Chladič ochladí 20l horké mladiny na 20°C za 15min.Spirála je vybavena rychlospojkami na připojení hadice 9,5mm Rozměr: 18cm průměr, výška: 25cmDélka návinu: 22metrů nerezové trubky. Chladič je zakončen koncovkami na připojení hadice.
Pokud vaříme pivo pouze z pšenice, ovsa nebo jiných bezpluchových zrn, může snadno dijít k ucpání filtračního lože, což způsobí velmi obtížné zcezování. Rýžové slupky jsou ideálním řešením tohoto problému: nemají žádný vliv na chuť a úsnadňují zcezování rmutu: jsou sterilovány parou zaručeně bez organických a chemických nečistot úplně neutrální chuťový profil už žádné ucpané filtrační vložky přidávejte jako cca. 5% doplněk rmutuPokud používáte samostatnou scezovací pánev, pokryj
Rychlospojka na redukční ventil CO2 nebo N2vnitřní závit 7/16vývod na 9,5mm hadičku
Rychlospojka na redukční ventil CO2 nebo N2vnitřní závit 7/16vývod na 8mm hadičku
Tmavé sladké pivo s příchutí chmele. Díky přídavku laktózy (cukru získaného z mléka) je toto pivo hladké a plné a dodává mu sladkou chuť, protože cukr laktózu nelze kvasinkami přeměnit na alkohol. Součástí sady je 500g sáček laktózy. Laktóza se musí přidat těsně před droždím. Sekundární fermentace: cukr. Nechte zrát 5 týdnů. Poznámka: Tento produkt NENÍ vhodný pro osoby s intolerancí laktózy. Maximální várka: 23l piva Hmotnost: 3.4kg
Pivo belgického stylu Amber Ale.Chcete-li získat chuť charakteristickou pro belgická piva musíme použít 1 kg cukru kandizovaného, nebo 0,5 kg bílého cukru + 0,5 kg kandizovaného.Fermentace by měla být provedena při teplotě 23 až 25 °C.Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Maximální várka: 21l pivaHmotnost: 1.7kg
Pivo belgického stylu Christmas Ale.Chcete-li získat chuť charakteristickou pro belgická piva musíme použít 0,5 kg cukru kandizovaného.Fermentace by měla být provedena při teplotě 23 až 25 °C.Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Maximální várka: 21l pivaHmotnost: 1.7kg
Nejlepší francouzský kmen kvasnic pro Cider, přizpůsobený domácím podmínkám a malovýrobě. Rozsah teplot: 10-30°C ideální 22-28°CTolerance na alkohol: 9%.Kvasnice je třeba před nasazením hydratovat po dobu 30 minut, při teplotě 36°C +/- 3°C Balení: 11g
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Hubice je speciálně konstruovaná k mytí dvou láhví a hadic používaných pro homebrewing a výrobu vína. Hubice se montuje na výstupní kohout (např. na zahradě nebo v garáži). Voda začne proudit automaticky po zatlačení hrdla láhve na hubici. Konec hubice se zužuje, což umožňuje proplachování hadic s vnitřní průměr větší než 8 mm. Hubice má závit o průměru ¾ palce. Pro montáž na ostatní kohouty nutno použít redukci.