Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Slouží k měření hustoty mladiny, naplníme jej mladinou a provádíme měření pomocí hustoměru.
Slouží k zamíchání mladiny ve ferm. nádobě. Délka míchdla 52 cm
Používá se pokud je teplota prostředí nižší než 10o C Teplota je závislá na výšce ohřívacího pásu ode dna fermentační nádoby: 4cm ... 5-16o C 10cm ... 16-20o C uprostřed ... 21-24o C Výkon: 25W
Zátkovač z tvrzeného, odolného plastu, kterým se uzavírají všechny typy pivních lahví Ø 26 mm. Zátkování se provádí pomocí gumové paličky.
Slouží k měření hustoty mladiny před fermentací a po fermentaci. Hustota mladiny je potřebná pro výpočet obsahu alkoholu
Slouží k měření hustoty mladiny, naplníme jej mladinou a provádíme měření pomocí hustoměru.
Profesionální stojanový zátkovač na všechny typy láhví. Součástí zátkovače QUEEN LUX je i druhá narážeci hlava D29, která se dá jednoduchým způsobem vyměnit za stávající D26.
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Zátkovač z tvrzeného, odolného plastu, kterým se uzavírají euro láhve Ø 26 mm. Zátkování se provádí pomocí dvouramenné páky.
Komfortní stojanový zátkovač na všechny typy láhví. Součástí zátkovače Colt je i druhá narážeci hlava D29, která se dá jednoduchým způsobem vyměnit za stávající D26.
Pomocí zátkovače s nimi uzavíráme láhve. Zátky jsou opatřeny stříkaným těsněním . Balení: 100 ks
Použití: 1.Surogace při vaření z pivních (mladinových) koncentrátů Doporučujeme použít jako kvasný cukr při výrobě piva z mladinových koncentrátů (Dávkování: 1x Mladinový koncentrát + 1x Sladový výtažek) 2.Vaření ze sladových výtažků - používá při vaření tmavých piv především typu Stout, Porter, Brown Ale, ap. Obsah: Sušiny 81%, Maltoza 56%, Glukóza 9%, Bílkoviny 6,2%, Tuk do 0,1%Barva: 50-70 EBCpH: 5,7 Bez chemických konzervantů Balení: 1,7kg
Pšeničný a ječný slad se míchají v poměru 55% pšeničného sladu a 45% ječného sladu k výrobě tohoto sladového výtažku. Použití: jako surogace pivního pšeničného koncentrátu je nejčastějším způsobem použití pšeničného sladového výtažku. Objem plechovky (tj.1,7kg) použijte celý k doplnění kvasných cukrů k jednomu mladinovému koncemtrátu. Doporučujeme použít jako kvasný cukr při výrobě piva z mladinových koncentrátů (Dávkování: 1x Mladinový koncentrát + 1x Sladový výtažek) Sladový výtažek je vhodný k výrobě v