Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvado

Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky

nakoupit
Coopers IPA 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Coopers IPA 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Pivo jantarové barvy, vařené podle staroanglické receptury s výrazně sladovou chutí. Pivo je silně chmelené (více než Bittr), protože v 19. století se pivo vařilo pro Indickou a hořkost spolu s vyšším obsahem alkoholu prodlužovala jeho trvanlivost. Podávejte vychlazené na 12ºC.  Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 23-27 EBCHořkost: 65-75 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 19 - 25ºC

  • Cena: 470.00 Kč
koupit
Coopers English Bitter 1,7 Kg (Pivní koncetrát)

Coopers English Bitter 1,7 Kg (Pivní koncetrát)

Coopers English Bitter je hnědě měděné barvy s odstíny červené a krémovou pěnou. Vyznačuje se příjemnou květinovou vůní, sladovou chutí a výrazně hořkým dozníváním. Může být podávano teplejší (14ºC),než ostatní druhy světlých piv. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 35-42 EBCHořkost: 55-60 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 21 - 27ºC

  • Cena: 399.00 Kč
koupit
Coopers Draught 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Coopers Draught 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Světlé pivo s vynikajícím aroma, hořké plné chuti, charakteristické pro pivo typu bitter, zlatavé, světlé barvy, středního těla. Uspokojí nejnáročnější pivaře, kteří ohodnotí kvalitu piva typu draught. Podávejte vychlazené na 12ºC.  Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 10-13 EBCHořkost: 39-42 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 21 - 27ºC

  • Cena: 460.00 Kč
koupit
Coopers Dark Ale 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Coopers Dark Ale 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Světlé pivo, výrazné mahagonové barvy a krémové pěny, pražený slad s mírně čokoládovou příchutí. Chuť tohoto piva je plná, rovnoměrně vyvážená aromatickou sytostí a patřičnou hořkostí, se suchým zakončením. Podávejte vychlazené na teplotu 12ºC Hmotnost - 1,7 kg,Barva - 90EBC,Hořkost - 340IBUObjem vyrobeného piva: 23lObsah alkoholu: 3,8% Teplota kvašení: 21 - 27ºC

  • Cena: 350.00 Kč
koupit
ALCOPURE TURBO FRUIT Profesional  (Kvasnice pálenkové)

ALCOPURE TURBO FRUIT Profesional (Kvasnice pálenkové)

Alcopure Turbo Fruit kvasinky šlechtěné kmeny kvasinek pro odkvašení ovocných kvasů. Balení 40g kvasinek+5g enzymu pektoláza Enzym pro dokonale rozmělnění kvasu a nabourává strukturu ovoce, čímž urychlí následné kvašení. Zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty. 5g pektolázy vystačí na 25kg tvrdého ovoce(jablka,hrušky), nebo 50kg měkkého ovoce(hrozny, maliny). Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního ob

  • Cena: 60.00 Kč
koupit
ALCOPURE TURBO 48  (Kvasnice pálenkové)

ALCOPURE TURBO 48 (Kvasnice pálenkové)

Množství kvasu závisí na cukrovitosti, proto uvádíme množství cukru, které odkvasí 1balení kvasinek.Maximální doporučená koncentrace 7kg cukru na 25l roztoku.Výtěžnost:6kg cukru za 2dny 15% alkoholu při 26-30oC7kg cukru za 3dny 17% alkoholu při 26-30oC8kg cukru za 5dní 19% alkoholu při 24-26oC9kg cukru za 9dní 21% alkoholu při 20-24oCKoncentrace alkoholu do 21% Hmotnost: 140g

  • Cena: 69.00 Kč
koupit
ALCOPURE TURBO FRUIT  (Kvasnice pálenkové)

ALCOPURE TURBO FRUIT (Kvasnice pálenkové)

Alcopure Turbo Fruit kvasinky šlechtěné kmeny kvasinek pro odkvašení ovocných kvasů.Použití:Kvasnice nasazujeme do moštu (kvasu) při teplotě 30oC a 2-3min. Intenzivně mícháme. Po 3-4 dnech kvašení můžeme v případě nízké cukrovitosti ovoce, dodat cukrový sirup v poměru 2kg cukru/3l vody o teplotě 30oC. Vydatnost:25l rmutu Hmotnost: 40g

  • Cena: 45.00 Kč
koupit
BLANCHE MS-11  (Kvasnice pivní svrchní)

BLANCHE MS-11 (Kvasnice pivní svrchní)

Vynikající kvasné vlastnosti tohoto kmene, který je určen především k odkvašení světlých pčeničných piv, kterým dodává typickou ovocně-esterovou chuť. Velmi vhodné pro výrobu wheatbeers witbeers, ap. Flokulace: středníKonečná hustota: nízkáRozsah teplot: 22 - 27°CTolerance na alkohol: vyšší než 8,8%Dávkování: 5-8g/10 litrů Kvasnice je třeba před nasazením hydratovat po dobu 30 minut při teplotě 27°C +/- 3°C Balení: 11g

  • Cena: 45.00 Kč
koupit
Kvasnice - Tennessee WHISKY

Kvasnice - Tennessee WHISKY

Kvasinkový kmen ideální pro klasické americké Whisky. Teplota kvašení: 28°C - 38°CDávkování: 10g/25l. Hmotnost: 10g

  • Cena: 30.00 Kč
koupit
Dubové chipsy - Whisky 50g

Dubové chipsy - Whisky 50g

Dubové chipsy z použitých sudů od whisky. Dejte svým vínům, pivům nebo lihovinám bezvadné aroma! Tyto chipsy můžete použít stejným způsobem jako klasické dubové chipsy: nechte v kontaktu s vínem, pivem nebo lihovinou několik týdnů během zrání (ppř. kvašení). Pravidelně ochutnávejte a sledujte vývoj chuti a hlavně: užívejte si cestu k vámi požadovanému chuťovému profilu. Chipsy balíme vakuově, abychom zachovali maximum aroma.Použití dubu při výrobě alkoholu změní některé vlastnosti: chuť, aroma, konzervaci

  • Cena: 65.00 Kč
koupit
Rotační umývač láhví se středovým kartáčem (Mytí)

Rotační umývač láhví se středovým kartáčem (Mytí)

Rotační umývač láhví má dvojí efekt při vymývání láhví díky dvouřadovému kartáči.Odstraňuje jak sediment a nečistotu na dně láhve,tak i stěny láhve. Tudíž je tento umývač neocenitelným pomocníkem při čištění láhví.    

  • Cena: 349.00 Kč
koupit
Vypouštěcí ventil (Příslušenství fermentační nádoby)

Vypouštěcí ventil (Příslušenství fermentační nádoby)

Vypouštěcí ventil k ferm. nádobě s možností instalace odkalovače a stáčeče.Výpustný otvor ø12mm.

  • Cena: 65.00 Kč
koupit
Odkalovač

Odkalovač

Zařízení které se instaluje do vypouštěcího ventilu a které brání nasátí kvasnic ze dna ferm. nádoby.

  • Cena: 20.00 Kč
koupit
Klíč na povolení jehly GEGu bajonetového (KORB) (Příslušenství KEG)

Klíč na povolení jehly GEGu bajonetového (KORB) (Příslušenství KEG)

Klíč je určen k povolení jehly KEG - KORB (bajonet) a je vyroben z nerezové oceli.    

  • Cena: 500.00 Kč
koupit
Kandizovaný Cukr 500g (Kvasné cukry)

Kandizovaný Cukr 500g (Kvasné cukry)

Kandovaný cukr je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Originální kandovaný cukr používaný v mnoha belgických pivovarech získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním a pivu dodává jedinečnou chuť. Použití nalezne při výrobě těžších piv zejména belgických, ale je také velmi vhodný pro vína, likéry a do pečiva.   Balení: 500g    

  • Cena: 78.00 Kč
koupit