Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Použití: 1.Surogace při vaření z pivních (mladinových) koncentrátů Doporučujeme použít jako kvasný cukr při výrobě piva z mladinových koncentrátů (Dávkování: 1x Mladinový koncentrát + 1x Sladový výtažek) 2.Vaření ze sladových výtažků - 8l piva 12%, nebo 10l piva 10% (z jednoho balení)Jedna z alternativ výroby piva v domácích podmínkách je vaření ze sladového výtažku. Tekutý sladový výtažek vzniká vařením sladu a vody s následným zahuštěnímv odparce. Vaření probíhá v podstatě stejně jako vaření
Použití: 1.Surogace při vaření z pivních (mladinových) koncentrátů Doporučujeme použít jako kvasný cukr při výrobě piva z mladinových koncentrátů (Dávkování: 1x Mladinový koncentrát + 1x Sladový výtažek) 2.Vaření ze sladových výtažků - 8l piva 12%, nebo 10l piva 10% (z jednoho balení)Jedna z alternativ výroby piva v domácích podmínkách je vaření ze sladového výtažku. Tekutý sladový výtažek vzniká vařením sladu a vody s následným zahuštěnímv odparce. Vaření probíhá v podstatě s
Použitím dextrózy do primarního kvašení docílíte rychlejší start fermentace a zároveň vám pomůže zachovat charakteristické vlastnosti piva. Balení: 1,0kg
Použití: 1.Surogace při vaření z pivních (mladinových) koncentrátů Doporučujeme použít jako kvasný cukr při výrobě piva z mladinových koncentrátů (Dávkování: 1x Mladinový koncentrát + 1x Sladový výtažek) 2.Vaření ze sladových výtažků - 8l piva 12%, nebo 10l piva 10% (z jednoho balení)Jedna z alternativ výroby piva v domácích podmínkách je vaření ze sladového výtažku. Tekutý sladový výtažek vzniká vařením sladu a vody s následným zahuštěnímv odparce. Vaření probíhá v podstatě stejně jako vaření
Fermentační drops slouží k druhotné fermentaci a k napěnění domácího piva v lahvích. Dávkování: 1 drops (3g) na 0,5 l piva. Hmotnost balení : 180 g
Použitím dextrózy do primarního kvašení docílíte rychlejší start fermentace a zároveň vám pomůže zachovat charakteristické vlastnosti piva. Balení: 0,5kg
Sada Standard Plus(pro první vaření nutno dokoupit mladinový koncentrát viz. Související zboží ) Sada obsahuje: fermentační nádoba víko vypouštěcí ventil odkalovač stáčeč samolepící teploměr kvasná zátka těsnění kvasné zátky plastové míchadlo hustoměr odměrný válec korunkové zátky (100ks.) zátkovač GRETA Maltóza světlá 1kg fermentační drops 0,5L PET láhve s uzávěrem (46ks.) instruktážní příručka krabice
Dárková sada PRESENT pro ty, kteří chtějí potěšit zajímavým dárkem, nebo pro ty kteří začínají a nechtějí si lámat hlavu jaký domací mikropivovar vybrat a co k němu dokoupit, tato sada obsahuje vše potřebné a netřeba nic dokupovat. Sestává z těchto komponent: Sada obsahuje: fermentační nádoba 32l víko fermentační nádoby vypouštěcí ventil odkalovač stáčeč samolepící teploměr kvasná zátka těsnění kvasné zátky plastové míchadlo hustoměr odměrný válec korunkové zátky (100ks.) zátko
V roce 1862 se provozy pivovaru Coopers nacházely poblíž oblasti známé jako Devil's Half Acre. Toto poněkud zastrašující jméno má původ od hrozivých lidí, kteří navštěvovali okolí. Tato oblast měla reputaci místa, kterému je lépe se v noci vyhýbat a bylo inspirací pro tento temný Porter.Černý jako zlověstná noc, tento plnokrevný Porter má rubínové náznaky, lahodnou čokoládovou karamelově sladovou povahu, mírnou hořkost s ovocnými chmelovými tóny a bohatou krémovou hlavou. Určitě potěší i přes svou temnou
Tradiční pivo typu Pils je zabarveno do slámově světlé barvy s výrazným aromatickým chmelem SAAZ. Vyrobeno z dvouřadového, výběrového ječného sladu. Fermentace při teplotě pod 20°C se skutečnými pivovarenskými kvasnicemi typu lager vytvoří vyníkající pivo ve stylu Pilsener. Podávejte vychlazené na 8oC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 4-7 EBCHořkost: 25-35 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8 % (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 13 - 21oC
Světlé pivo jasně zlatavé barvy, dobrá pěna a příjemná ovocná chuť. Bohatý sladový charakter s jemně nahořklým zakončením. Vynikající zástupce tradičních piv typu Ale z produkce Coopers. Podávejte vychlazené na 12ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 20-23 EBCHořkost: 50-56 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 21 - 27ºC
Pivo Irského stylu z řad kvalitních „stautů“ tmavěhnedé barvy a stálé pěny, připomínajíci espresso kávy, čokolády s aroma zrní. Vyjímečná chuť s charakteristikou tmavého sladu. Kombinace sladu tannis a hořkosti nejkvalitnějšího chmele vytváří skvělé suché zakončení. Tyto piva se dají konzumovat jak mladá, tak je lze archivovat řadu let s překvapivě vyníkajícími výsledky. Podávejte vychlazené na 14ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 180-200 EBCHořkost: 65-70 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 18l)Objem al
Irský Stout plné chuťi se silně tmavým zabarvením připomínajíci černou kávu, aroma lékořice a čokolády s jemně hořkým a suchým zakončením. Původní receptura Irského Stoutu, obsahující kombinaci praženého ječmene, sladového a vločkového ječmene a chmelu. Nalévání z láhve představuje skutečný zážitek turbulentní kaskádovitě snědé pěny, která po usazení vytvoří krémovou pěnu. Podávejte vychlazené na 14ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 225-275 EBCHořkost: 50-60 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 18l)Objem
Světlé pivo z tasmánského chmelu a jihoaustralského ječmene nejvyšší kvality a rázné chuti. Pivo světlé barvy a lehkého až středního těla, čistého zakončení. Zlatavý odstín, typický pro austrálský lágr, s dostatkem osobitého charaktéru. Podávejte vychlazené na 8ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 9-10 EBCHořkost: 35-39 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 21 - 27ºC
Nový prémiový ležák z produkce Coopers představuje nejvyšší kvalitu evropských piv typu lager. Doporučujeme podávat dobře vychlazené (8oC) a v úzké sklenici dosáhnete pěnu alespoň 5 cm vysokou. Jemná chuť bylinek a nejkvalitnějšího chmele s jiskřivým zakončením. Podávejte vychlazené na 8ºC. Hmotnost - 1,7 kg,Barva: 18-22 EBCHořkost: 35-40 EBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 13 - 21ºC