PASTRY TRANSFER FÓLIE - ARABESCOS JEMNÉ Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla
PASTRY TRANSFER FÓLIE - RŮŽOVÉ KVÍTKY Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového m&aacut
PASTRY PEKANOVÉ OŘECHY 100g AKTUÁLNÍ ŠARŽE 31.03.2024 Vysoce kvaltní jádra pekanových ořechů. Ideální na dekoraci, cukrářskou výrobu či kozumaci.
PASTRY TONKA FAZOLE (TONKA BOBY) 10 g Tonka fazole (tonka boby) jsou vhodné na dochucování krémů, zmrzlin či omáček. Tonka boby pochází ze stromu Slivoň obecný, který roste především v Jižní Americe. Mají velmi silnou aromatickou vůni. Na dochucení pokrmu stačí nastrouhat malé množství tonka bobů. Používají se podobně, jako vanilkové lusky.
PASTRY MINI MARSHMALLOW 100g Mini marshmallows v praktickém 100g balení. Vhodné na dekoraci palačinek, dezertů či na horkou čokoládu.
PASTRY KŘUPINKY RUBY Malé lesklé čokoládové křupinky v ruby čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem. Díky těmto křupinkám rychle a jednoduše ozdobíte Vaše cukrářské výrobky. Barva: růžová Použití: Dekorace Cukrářské výrobky Pekařské výrobky
PASTRY KAKAO DEEP BLACK - ČERNÉ Kakaový prášek s výraznou tmavou až černou barvou, jedno z nejtmavších na trhu. Silná kakaová chuť s jemně hořkými tóny Vhodné na korpusy, sušenky, dezerty a k dosažení velmi tmavé barvy Vysoce alkalizované kakaové boby Obsah kakaového másla: 10-12 % (kakao se sníženým obsahem tuku) *Obráz
PASTRY FONDÁN Fondán je hotová cukrová poleva vhodná pro cukrářské a pekařské výrobky. Výrobek má jemnou strukturu. Není potřeba již přidávat vodu. Zářivý finish. Lze jej obarvit barvami rozpustnými ve vodě. Lze jej dochutit dle Vaší fantazie - máta, pomeranč... Fondant soft může být použit na zamražených výrobcích. Barva: částeč
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčnění krémů. Zabraňuje vysychání potahovacích hmot Použití: Krémy Potahovací hmoty Pečivo Zmrzlina
PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.
PASTRY KRÉM DONATELLO - KOKOSOVÝ KRÉM S OPLATKAMI (250 g) Krém s chutí bílé čokolády, kokosu a velkými kousky oplatek. Snadno roztíratelný bílý krém. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Výrobek je připraven k použití. Použití krému: Vhodný například na palačinky, l&iac
PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA - PLÁTKY Sladká kandovaná pomerančová kůra - nakrájená na plátky. Použití: Kandované ovoce patří mezi tradiční suroviny cukrářské výroby. Použít jej můžete jako dekoraci, do náplní nebo do zmrzliny.
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR - NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách. Dávkování: 5-10g/l
PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu. Dávkování: 5-10g/kg