PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je možné ho obarvit barvami rozpustnými ve vodě.
PASTRY KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA - PROUŽKY Sladká kandovaná pomerančová kůra - proužky. Ideální na namáčení do čokolády. Použití: Kandované ovoce patří mezi tradiční suroviny cukrářské výroby. Použít jej můžete jako dekoraci, do náplní nebo do zmrzliny.
PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg
PASTRY KŘUPINKY MIX 160g Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké, mléčné a bílé čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem. Díky těmto křupinkám rychle a jednoduše ozdobíte Vaše cukrářské výrobky. Barva: hnedá, bílá. Použití: Dekorace Cukrářské výrobky Pekařské výrobky
PASTRY KŘUPINKY HOŘKÉ 160g Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem. Díky těmto křupinkám rychle a jednoduše ozdobíte Vaše cukrářské výrobky. Barva: Tmavě hnědá Použití: Dekorace Cukrářské výrobky Pekařské výrobky
PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.
MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie. Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů. Můžete jej použít také ke zlepšení tekuto
PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Bez lepku a bez fosfátů Vzhled: bílý prášek Dávkování: 1-3g/kg
PASTRY NÁPLŇ S KŘUPINKAMI CARAMEL FLEUR DE SEL - SLANÝ KARAMEL Vysoce kvalitní pasta na bázi bílé čokolády se slaným karamelem a křupavými kousky jemně pomletých sušenek. Obsah bílé čokolády 28 %. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Výrobek je připraven k použití. Použití: N&aacut
PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové. Pektin Fruit NHX vytváří typickou ovocnou marmeládu. *Pektin NHX v receptech nahrazuje pektin NH - použijte stejným způ
PASTRY NÁPLŇ S KŘUPINKAMI CRAKINE (250 g) Velmi kvalitní náplň z karamelizované mléčné čokolády (34,5 %) a opražených křupavých cereálních sušenek. Jednoduché a snadné použití. Vynikající chuť mléčné karamelové čokolády.
PASTRY SMĚS NA PIŠKOT - BEZLEPKOVÁ (SVĚTLÁ) Kompletní směs na pečení nadýchaného piškotového těsta. 500g směsi vystačí na přibližně na dva korpusy o průměru 24 cm. Použití: Pláty Rolády Korpusy Základní recept: Směs --------------------------------1000 g Vejce --------------------------------500 g Rostlinný olej----------------------500 g Metoda: &S
PASTRY TRANSFER FÓLIE - SRDCE Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla můžete přen&eacut
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY MLÉČNÉ Dekorační hnědé mikro hoblinky z belgické mléčné čokolády. Tvar: hoblinky
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY BÍLÉ Dekorační bílé mikro hoblinky z belgické bílé čokolády. Tvar: hoblinky