Pastry, s.r.o.

Pastry ISOMALT 500g - dekorační cukr (E953)

Pastry ISOMALT 500g - dekorační cukr (E953)

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je možné ho obarvit barvami rozpustnými ve vodě.  

koupit
PASTRY KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA - PROUŽKY 100g

PASTRY KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA - PROUŽKY 100g

PASTRY KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA - PROUŽKY Sladká kandovaná pomerančová kůra - proužky. Ideální na namáčení do čokolády. Použití: Kandované ovoce patří mezi tradiční suroviny cukrářské výroby. Použít jej můžete jako dekoraci, do náplní nebo do zmrzliny.

koupit
PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) 200g

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) 200g

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

koupit
PASTRY KŘUPINKY MIX 160g

PASTRY KŘUPINKY MIX 160g

PASTRY KŘUPINKY MIX 160g Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké, mléčné a bílé čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem. Díky těmto křupinkám rychle a jednoduše ozdobíte Vaše cukrářské výrobky. Barva: hnedá, bílá. Použití: Dekorace Cukrářské výrobky Pekařské výrobky

koupit
PASTRY KŘUPINKY HOŘKÉ 160g

PASTRY KŘUPINKY HOŘKÉ 160g

PASTRY KŘUPINKY HOŘKÉ 160g Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem. Díky těmto křupinkám rychle a jednoduše ozdobíte Vaše cukrářské výrobky. Barva: Tmavě hnědá Použití: Dekorace Cukrářské výrobky Pekařské výrobky

koupit
Pastry Dextróza v prášku 500g - přírodní sladidlo

Pastry Dextróza v prášku 500g - přírodní sladidlo

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

koupit
MYCRYO kakaové máslo v prášku  200g - Barry Callebaut

MYCRYO kakaové máslo v prášku 200g - Barry Callebaut

MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie. Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů. Můžete jej použít také ke zlepšení tekuto

koupit
VINNÝ KÁMEN (Cremor tartar) 50g - přírodní kypřící prášek bez fosfátů

VINNÝ KÁMEN (Cremor tartar) 50g - přírodní kypřící prášek bez fosfátů

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Bez lepku a bez fosfátů Vzhled: bílý prášek Dávkování: 1-3g/kg    

koupit
PASTRY náplň do pralinek s křupinkami CARAMEL FLEUR DE SEL - slaný karamel 250g

PASTRY náplň do pralinek s křupinkami CARAMEL FLEUR DE SEL - slaný karamel 250g

PASTRY NÁPLŇ S KŘUPINKAMI CARAMEL FLEUR DE SEL - SLANÝ KARAMEL Vysoce kvalitní pasta na bázi bílé čokolády se slaným karamelem a křupavými kousky jemně pomletých sušenek. Obsah bílé čokolády 28 %. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Výrobek je připraven k použití. Použití: N&aacut

koupit
Pektin NH 50g na zavařování a zahušťování ovoce

Pektin NH 50g na zavařování a zahušťování ovoce

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové. Pektin Fruit NHX vytváří typickou ovocnou marmeládu. *Pektin NHX v receptech nahrazuje pektin NH - použijte stejným způ

koupit
PASTRY náplň s křupinkami CRAKINE 250g - Pastry, s.r.o.

PASTRY náplň s křupinkami CRAKINE 250g - Pastry, s.r.o.

PASTRY NÁPLŇ S KŘUPINKAMI CRAKINE (250 g) Velmi kvalitní náplň z karamelizované mléčné čokolády (34,5 %) a opražených křupavých cereálních sušenek. Jednoduché a snadné použití. Vynikající chuť mléčné karamelové čokolády.  

koupit
PASTRY SMĚS NA PIŠKOT - BEZLEPKOVÁ 500g

PASTRY SMĚS NA PIŠKOT - BEZLEPKOVÁ 500g

PASTRY SMĚS NA PIŠKOT - BEZLEPKOVÁ (SVĚTLÁ) Kompletní směs na pečení nadýchaného piškotového těsta.  500g směsi vystačí na přibližně na dva korpusy o průměru 24 cm. Použití: Pláty Rolády Korpusy Základní recept: Směs --------------------------------1000 g Vejce --------------------------------500 g Rostlinný olej----------------------500 g Metoda: &S

koupit
PASTRY TRANSFER FÓLIE - SRDCE 1ks

PASTRY TRANSFER FÓLIE - SRDCE 1ks

PASTRY TRANSFER FÓLIE - SRDCE Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla můžete přen&eacut

koupit
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY MLÉČNÉ 80g

PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY MLÉČNÉ 80g

PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY MLÉČNÉ Dekorační hnědé mikro hoblinky z belgické mléčné čokolády. Tvar: hoblinky

koupit
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY BÍLÉ 80g

PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY BÍLÉ 80g

PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY BÍLÉ Dekorační bílé mikro hoblinky z belgické bílé čokolády. Tvar: hoblinky  

koupit