NÁPLŇ S KŘUPINKAMI FRUIT ROUGE - ČERVENÉ OVOCE Vysoce kvalitní pasta na bázi bílé čokolády s červeným ovocem a křupavými kousky jemně pomletých sušenek. Obsah bílé čokolády 28 %. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Výrobek je připraven k použití. Použití: Náplň do pralinek
PASTRY MASCARPONE V PRÁŠKU 100g Ochucovací přípravek mascarpone. Vhodné na ochucení cukrářských krémů či zmrzliny. Dávkování: 40g/kg
PASTRY PISTÁCIOVÁ MOUKA Vysoce kvalitní jemná pistáciová moučka vhodná k využití pži výrobě i k dekoraci cukrářských výrobků. Velikost kousků 0-2 mm.
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ DEKORACE - VELIKONOČNÍ ZAJÍČCI 18ks Hotové čokololádové dekorace ve tvaru zajíčků. Vyrobeny z bílé čokolády. Vhodné na dekoraci cukrářských a pekařských výrobků. Rozměry: Výška: cca 3 cm Šířka: cca 2 cm
PASTRY BIO SPIRULINA MODRÁ Vysoce kvalitní modrý prášek ze 100% bio spiruliny. Spirulinu můžete využít jako přírodní barvivo ve Vašich dezertech, ovesných kaší, smoothie, zmrzlině apod. Je plná cenných živin a bílkovin. obrázek je pouze ilustrační
PASTRY CUKROVÉ ZDOBENÍ - KULIČKY BÍLÉ MINI Cukrové zdobení ve tvaru malých kuliček. Zdobení skvěle doplní Vaše dezerty, cupcakes a další cukrářské produkty. Barva: bílá. Průměr: cca 1mm.
PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU HOVĚZÍ (BLOOM 220) Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť: neutrální Barva: neutrální
PASTRY RAW KOKOSOVÉ PLÁTKY BIO Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zachovány:
PASTRY KAKAOVÉ MÁSLO V PECKÁCH (500 g) Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy. Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů. Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů. Můžete jej použít také
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - OSTRUŽINA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zachová
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - MALINA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zachovány
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - JAHODA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zachovány
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - DRAČÍ OVOCE Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zach
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - ČERNÝ RYBÍZ Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstan
LYOFILIZOVANÝ KOKOS - KOSTKY Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si výrobky zachovají 90% svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou zachovány: senzoric