Chcete si připravit nebesky dobré jídlo? Vyzkoušejte naši pikantní kořenící směs Andělská křídla na kuřecí nebo krůtí maso! Stačí se porozhlídnout po tom správném koření a můžeme Vás ujistit, že budou Vaši hosté v sedmém nebi. Kombinace medu a ostřejší chuti dodá grilovaným křidélkům ten správný šmrnc. Doporučujeme mít tuto směs v záloze, ať už vás čeká rodinná večeře nebo grilovačka s přáteli.
Chcete si připravit nebesky dobré jídlo? Vyzkoušejte naši pikantní kořenící směs Andělská křídla na kuřecí nebo krůtí maso! Stačí se porozhlídnout po tom správném koření a můžeme Vás ujistit, že budou Vaši hosté v sedmém nebi. Kombinace medu a ostřejší chuti dodá grilovaným křidélkům ten správný šmrnc. Doporučujeme mít tuto směs v záloze, ať už vás čeká rodinná večeře nebo grilovačka s přáteli.
Táhne Vás to na jih? Nás ANO! A při výběru koření jsme se nechali unést Jižní Amerikou. Argentina, to není jen tango a dechberoucí příroda, ale také pestrá a výrazná kuchyně. Věříme, že i k Vám už se někdy donesly zvěsti o proslulém argentinském steaku. Někteří gurmáni a cestovatelé už možná vyzkoušeli i jiné masové pokrmy tamní kuchyně, jako jsou Parillada nebo Empanada. Argentinci prostě vědí, jak na maso!
Táhne Vás to na jih? Nás ANO! A při výběru koření jsme se nechali unést Jižní Amerikou. Argentina, to není jen tango a dechberoucí příroda, ale také pestrá a výrazná kuchyně. Věříme, že i k Vám už se někdy donesly zvěsti o proslulém argentinském steaku. Někteří gurmáni a cestovatelé už možná vyzkoušeli i jiné masové pokrmy tamní kuchyně, jako jsou Parillada nebo Empanada. Argentinci prostě vědí, jak na maso!
Táhne Vás to na jih? Nás ANO! A při výběru koření jsme se nechali unést Jižní Amerikou. Argentina, to není jen tango a dechberoucí příroda, ale také pestrá a výrazná kuchyně. Věříme, že i k Vám už se někdy donesly zvěsti o proslulém argentinském steaku. Někteří gurmáni a cestovatelé už možná vyzkoušeli i jiné masové pokrmy tamní kuchyně, jako jsou Parillada nebo Empanada. Argentinci prostě vědí, jak na maso!
Táhne Vás to na jih? Nás ANO! A při výběru koření jsme se nechali unést Jižní Amerikou. Argentina, to není jen tango a dechberoucí příroda, ale také pestrá a výrazná kuchyně. Věříme, že i k Vám už se někdy donesly zvěsti o proslulém argentinském steaku. Někteří gurmáni a cestovatelé už možná vyzkoušeli i jiné masové pokrmy tamní kuchyně, jako jsou Parillada nebo Empanada. Argentinci prostě vědí, jak na maso!
Chcete s námi odhalit tajemství Aztéků? Obyvatelé Aztécké říše, která se kdysi rozkládala na území dnešního Mexika, měli mnoho tajemství. Dodnes se vypráví legendy o jejich pokladu, potopeném na dně jezera. Co bychom ale my rádi předali dál, je tajemství aztécké kuchyně. Ta totiž dala základ kuchyni mexické, ve které se kromě kukuřice, fazolí nebo rajčat také velmi často objevuje chilli. Aztékové ho údajně přidávali i do kakaa, a tak nesmí chybět ani v naší pikantní a voňavé kořenící směsi.
Chcete s námi odhalit tajemství Aztéků? Obyvatelé Aztécké říše, která se kdysi rozkládala na území dnešního Mexika, měli mnoho tajemství. Dodnes se vypráví legendy o jejich pokladu, potopeném na dně jezera. Co bychom ale my rádi předali dál, je tajemství aztécké kuchyně. Ta totiž dala základ kuchyni mexické, ve které se kromě kukuřice, fazolí nebo rajčat také velmi často objevuje chilli. Aztékové ho údajně přidávali i do kakaa, a tak nesmí chybět ani v naší pikantní a voňavé kořenící směsi.
Chcete s námi odhalit tajemství Aztéků? Obyvatelé Aztécké říše, která se kdysi rozkládala na území dnešního Mexika, měli mnoho tajemství. Dodnes se vypráví legendy o jejich pokladu, potopeném na dně jezera. Co bychom ale my rádi předali dál, je tajemství aztécké kuchyně. Ta totiž dala základ kuchyni mexické, ve které se kromě kukuřice, fazolí nebo rajčat také velmi často objevuje chilli. Aztékové ho údajně přidávali i do kakaa, a tak nesmí chybět ani v naší pikantní a voňavé kořenící směsi.
Chcete s námi odhalit tajemství Aztéků? Obyvatelé Aztécké říše, která se kdysi rozkládala na území dnešního Mexika, měli mnoho tajemství. Dodnes se vypráví legendy o jejich pokladu, potopeném na dně jezera. Co bychom ale my rádi předali dál, je tajemství aztécké kuchyně. Ta totiž dala základ kuchyni mexické, ve které se kromě kukuřice, fazolí nebo rajčat také velmi často objevuje chilli. Aztékové ho údajně přidávali i do kakaa, a tak nesmí chybět ani v naší pikantní a voňavé kořenící směsi.
Co asi jedli pašeráci? Na to těžko hledat odpověď, ale určitě museli hodně improvizovat. Mohlo to být rožněné maso, pečené brambory nebo zelenina. Možná s sebou měli sušené bylinky, možná jen přihodili do kotlíku s masem cibuli a papriku. Naše kořenící směs je stejně pestrá jako možnosti, které se pašerákům na cestě mohly naskytnout. Co v ní ale nenajdete, je sůl, kterou si do hotového pokrmu můžete přidat později dle libosti.
Co asi jedli pašeráci? Na to těžko hledat odpověď, ale určitě museli hodně improvizovat. Mohlo to být rožněné maso, pečené brambory nebo zelenina. Možná s sebou měli sušené bylinky, možná jen přihodili do kotlíku s masem cibuli a papriku. Naše kořenící směs je stejně pestrá jako možnosti, které se pašerákům na cestě mohly naskytnout. Co v ní ale nenajdete, je sůl, kterou si do hotového pokrmu můžete přidat později dle libosti.
Co asi jedli pašeráci? Na to těžko hledat odpověď, ale určitě museli hodně improvizovat. Mohlo to být rožněné maso, pečené brambory nebo zelenina. Možná s sebou měli sušené bylinky, možná jen přihodili do kotlíku s masem cibuli a papriku. Naše kořenící směs je stejně pestrá jako možnosti, které se pašerákům na cestě mohly naskytnout. Co v ní ale nenajdete, je sůl, kterou si do hotového pokrmu můžete přidat později dle libosti.
Co asi jedli pašeráci? Na to těžko hledat odpověď, ale určitě museli hodně improvizovat. Mohlo to být rožněné maso, pečené brambory nebo zelenina. Možná s sebou měli sušené bylinky, možná jen přihodili do kotlíku s masem cibuli a papriku. Naše kořenící směs je stejně pestrá jako možnosti, které se pašerákům na cestě mohly naskytnout. Co v ní ale nenajdete, je sůl, kterou si do hotového pokrmu můžete přidat později dle libosti.
Už jste měli domácí paštiku? Pokud jste po zkušenosti s kupovanými paštikami k této lahůdce skeptičtí, věřte, že domácí paštika je úplně jiný příběh. Kromě toho, že víte, co do ní dáváte, také víte, že ji nepotřebujete zakonzervovat na další dva roky dopředu. A tak je seznam přísad mnohem kratší, než ten supermarketový. Naše aromatické paštikové koření zvýrazní jemnou chuť téhle delikatesy, jejíž původ údajně sahá až do starého Řecka a Říma. K dokonalosti ji pak dovedli, jak už možná tušíte