Francouzské speciality nabízí trochu jiné gurmánské zážitky. Spécialités de France – Francouzské speciality - je skvělý obchod s potravinami specializující se na francouzské gurmánské výrobky. Náš kamenný obchod a výdejní místo : Belgická 27, Praha 2 200 m od náměstí Míru, metro A otevřeno :…
Gurmánská procházka 5x terin Balade Gourmande 5x terrines . Vepřové rillety s rozinkami a paprikami . Zvěřinová terina se šampaňským . Pesto drůbež terrin . Země Terinka s lanýžovou šťávou (3%) . Vepřové rillety z Périgord
Středomořská rybí polévka - 780 cl Soupe de Poissons à la Méditerranéenne - 780cl
Krémové karamelové máslo a Guérande sůl - 190ml Crème de Caramel Beurre & SEL de Guérande Pot karamel šíří pro všechny vaše pouště: Palačinky, chleby, vafle nebo dort poleva.
Grand-mère krém s Rhum & Bourbon vanilkou - 190ml Crème Grand-mère Rhum & Vanille Bourbon Sladká poušť s vejci ochucenými vanilkou a Rhum
Rybí polévka - 400g Soupe de poissons Authentic Fish Soup je vyrobena z volně žijících ryb ulovených v Atlantiku. Ryby (Kondinky, COD, Merlans atd.), zelenina, náznak koření, to je tajemství tohoto dobře udržovaný recept. Tato polévka je odvozena od předků know-how a skládá se výhradně z přírodních produktů a neobsahuje žádné přísady.
Jahodový koláč box 125g Maison Marius Tartelette fraise boite 125g Maison Marius
Tartlet citron box 125g Maison Marius Tartelette citron boite 125g Maison Marius
Krémový květinový med - 375g Miel de Fleurs Crémeux
Hrnec z akátového medu 375g Miel d'acacia pot 375g Akátový med poznáte podle barvy, struktury a chuti.
Grilovaná cuketa lanýžová chuť Courgettes grillées saveur truffes Bohatý a lahodný recept, vyrobený z grilované cukety a dát do řepkového oleje. Intenzivní a typicky letní chuť k dispozici po celý rok, kde přítomnost letní lanýže zaručuje extra elegantní dotek. Opravdové potěšení!
Aged in vats on fine lees. Cold stabulation. Fermentation in stainless steel tanks thermo-regulated at 0°C. After fining with clay and cold stabilisation, the wine is filtered and bottled.
Odtemněné a drcené hrozny. Vinifikace v termo- regulovatelné nerezové vsuny. Stáří 18 měsíců v nerezu ocelové nádrže před lahvováním.
Hospodaření s révou v odůvodněném zemědělství. Vinifikace se provádí v nerezovém zásobníku s předfermentorem studené macerace a vatování po dobu 20 měsíců.
Po několika hodinách kožní macerace a nízkoteplotní fermentace se odrůdy hroznů vyjadřují v krásné aromatické citrusové a exotické ovoce s kruhovým a kulatým a osvěžující závěr.
Ruční sklizeň postupným tříděním hroznů. Celková eraflage pak macerace kůže prefrm. Jemné lisování v pneumatických lisech. Alkoholové kvašení v nerezových nádržích termoregulované při nízké teplotě (20°C). Zrání v nádrži z nerezové oceli po dobu 9 měsíců