Javorový sirup Grade C má výraznější javorovou chuť a je malinko tmavší než javorový sirup Grade A. Jedná se o tradiční kanadský produkt. Je to koncentrovaná míza z kanadského javoru.
Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Čiroková mouka - velmi univerzální, neboť jí můžete nahradit skoro dvě třetiny klasické mouky, aniž by byl původní recept jakkoliv ovlivněn.
Kaštanová mouka - Možno kombinovat i s jinými druhy mouk. Ideální na pečení moučníků a koláčů, ale i chleba. V jakémkoliv receptu je možno nahradit běžnou moukou moukou kaštanovou až o 25 %.
Mouka lněná - k zahušťování, přípravě dezertů, do palačinek či kaší. Díky obsahu kyseliny listové je vhodná pro těhotné ženy.
Mouka lupinová - lupinová mouka se používá především na zlepšení kvality těsta a jako náhrada vajec při výrobě zmrzliny, sušenek, cukroví a dezertů.
Mouka ostropestřecová - vhodná jak v teplé, tak studené kuchyni. Maximální denní doporučená dávka je však 1 polévková lžíce nebo nahradit v receptu 5% běžné mouky moukou z ostropestřece mariánského.
Mouka ovesná - přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější. Vhodná taky do kaší a na zahušťování polévek a omáček.
Mouka pohanková - přidává se do těst na muffiny, sušenky, chleby, apod. Vhodná také na výrobu těstovin.
Mouka pohanková - přidává se do těst na muffiny, sušenky, chleby, apod. Vhodná také na výrobu těstovin.
Tapiokový škrob - vhodné do slaného i sladkého těsta, pro přípravu noků i obalování masa, ryb a zeleniny.
Kuskus - výživná těstovina v podobě malých kuliček.
Cizrnová mouka - lze použít jako základ na polévky, na zahuštění zeleninovo-luštěninových burgerů, luštěninových polévek. Je vhodná pro přípravu pomazánek a příloh.
Vyzkoušejte Carob. Slouží jako zdravější náhrada kakaa.
Nepostradatelný v naší kuchyni. To je kakový prášek. Navíc v BIO kvalitě!