Rýže, jejíž zrnka nebyla zbavena povrchové vrstvy. Díky tomu jsou v ní zachovány i důležité živiny, zejména vláknina, minerální látky a vitamíny.
Rýže parboiled - sypká, kyprá, nerozvařuje se a nelepí. Po uvaření je bílá a mírně tužší na skus.
Rýže risotto - nejvhodnější rýže na přípravu pravého italského risotta.
Ječné vločky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Ovesné vločky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Pohankové vločky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Sojové vločky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Kukuřičná polenta - vhodná na přípravu slaných i sladkých kaší.
Jáhlové vločky - vhodné do jogurtů nebo například na přípravu müsli.
Bezlepkové ovesné vločky - vhodné do jogurtů nebo například na přípravu müsli.
Vhodné pro bezlepkovou dietu a pro použití v domácích pekárnách.
Vhodné k dochucování pokrmů a pomazánek. Nevhodné pro pekařské účely.
Vhodné k dochucování pokrmů a pomazánek. Nevhodné pro pekařské účely.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní.
Rýže parboiled - sypká, kyprá, nerozvařuje se a nelepí. Po uvaření je bílá a mírně tužší na skus.