Balená červená adzuki fazole. Díky vysokému obsahu vlákniny podporují fazole látkovou výměnu.
Kukuřičná krupice - vhodná na pečení, zahušťování nebo výrobu dětských kaší.
Rýžová krupice - vhodná na pečení, zahušťování nebo výrobu dětských kaší.
Kuskus - výživná těstovina v podobě malých kuliček.
Kuskus - výživná těstovina v podobě malých kuliček.
Jáhlová mouka - vhodná na zahušťování polévek.
Kukuřičná mouka hladká - vhodná na zahušťování, pečení.
Kukuřičná mouka hladká - vhodná na zahušťování, pečení.
Rýžová mouka polohrubá - vhodná na zahušťování, pečení.
Pohanka je nazývána pseudoobilovinou. Je přirozeně bezlepková.
Quinoa - využívá se jako náhražka rýže nebo se přidává do různých salátů.
Quinoa - využívá se jako náhražka rýže nebo se přidává do různých salátů.
Quinoa - využívá se jako náhražka rýže nebo se přidává do různých salátů.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní.