Sypká směs na přípravu Pohankové kaše s pekanovými ořechy bez lepku.
Quinoa - využívá se jako náhražka rýže nebo se přidává do různých salátů.
Rýžová mouka hladká - vhodná na zahušťování, pečení.
Glukóza, v běžné řeči označovaná jako hroznový cukr nebo krevní cukr, je jedním z monosacharidů. V čistém stavu je glukosa bílá krystalická látka sladké chuti.
Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa.
Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Himalájská sůl černá - Její unikátní černá barva je ovlivněna obsaženými sloučeninami síry.
Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek rozpustný ve vodě za vzniku roztoku se zásaditým pH.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Nepražený kakaový prášek. BIO kvalita Nepražený - surový výrobek určen k dalšímu zpracování (není určen k přímé konzumaci)
Erythritol - sladidlo. Erythritol je náhradou klasického bílého cukru. Dobře se rozpouští ve vodě. Vhodné ke slazení nápojů i na pečení.
Rýžový sirup je přírodním sladidlem. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.Oproti ostatním sirupům má poměrně nízkou sladivost a je tekutější.
Datlový sirup je velmi oblíbený jak u dospělých, tak u dětí, které ho pro svoji chuť prostě milují. Přitom je i velmi ekonomický neboť ho stačí přidat jen malé množství - sladí totiž více než běžný třtinový cukr. Vyzkoušejte a uvidíte, že se datlový sirup stane každodenní součástí vaší kuchyně.