Jablečná vláknina - neobsahuje řepný cukr, sladidla, konzervační látky, barviva ani aromata.
Jáhlovo - rýžová kaše instantní.
Kukuřično-rýžová kaše instantní.
Pohankovo-rýžová kaše instantní.
Tapiokové perly na puding, kaši nebo zavářku. Tapioka je škrob získaný z kořene rostliny manioka, která roste v Jižní Americe. V tamní kuchyni má tento škrob stejné místo jako v Česku ten bramborový nebo kukuřičný. Tapioka je takřka bez alergenu, neobsahuje lepek a je lehce stravitelná. Obsahuje naopak dost jednoduchých sacharidů a je kalorická.
Epsomská koupelová sůl (99,8% MgSO4.7H2O). Epsomská sůl je přírodním exfoliantem (odstraňuje odumřelé buňky kůže) a antioxidantem.
Bezlepkové kukuřičné těstoviny - mušličky.
Bezlepkové kukuřičné těstoviny - kolínka.
Fazole sušená - mungo. Díky vysokému obsahu vlákniny podporují fazole látkovou výměnu.
Fazole strakatá velká. Díky vysokému obsahu vlákniny podporují fazole látkovou výměnu.
Žitné vločky instantní - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Ovesné vločky s klíčky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Špaldové vločky natural - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Rýžové vločky - vhodné například do jogurtu, na pečení nebo na přípravu domácího müsli.
Trvanlivé pečivo - grahamové tyčinky s černým sezamem. Vhodné jako svačinky, na výlety nebo cesty autem.