Trvanlivé pečivo - grahamové tyčinky s mořskou solí. Vhodné jako svačinky, na výlety nebo cesty autem.
Trvanlivé pečivo - grahamové tyčinky s chia semínky. Vhodné jako svačinky, na výlety nebo cesty autem.
Trvanlivé pečivo - grahamové tyčinky s kmínem. Vhodné jako svačinky, na výlety nebo cesty autem.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Klasický bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Klasický bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Klasický bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Klasický bílý cukr, na rozdíl od přírodního třtinového cukru, byl během výroby ochuzen o melasu a vybělen.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní.
Jidášovo ucho/Bolcovitka bezová Návod k použití: namočte na cca 1 hodinu do studené vody. Následně nechejte přejít varem.
Sušené Shii-Take - Houževnatec jedlý. Shitake má příjemnou chuť a masitou konzistenci, takže se jedná o vynikající náhražku masa. Velmi populární je tedy mezi vegetariány a vegany, a to i díky vysokému obsahu bílkovin. Hodí se ovšem také do tradičních houbových pokrmů.
Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň! Citrusový pektin je skvělým, chutným a rychlým pomocníkem.
Sójová omáčka do omáček, na dušená masa nebo do zeleninových salátů. V kuchyni se uplatní zvláště při přípravě čínských a asijských jídel.
Kuzu škrob. Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.
Datlový cukr je vyroben z datlí v BIO kvalitě. Napařené a usušené datle se namelou na jemný prášek, který je výbornou náhradou za rafinovaný bílý cukr.
Sójová omáčka do omáček, na dušená masa nebo do zeleninových salátů. V kuchyni se uplatní zvláště při přípravě čínských a asijských jídel.