Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Cena za 1ks: 12,50 Kč. Balení 10ks.
Krabička pro uchovávání a prodej Čerstvého sýru pro čtyři porce cca 200g. Možno uchovávat včetně formičky FF52 nebo bez.
Formička/ odkapávací košíček na Čerstvý sýr k šestikusové Krabičce na Čerstvý sýr Zařazeno do programu pro výrobu Čerstvého sýru z kultury Beaugel 10 - Čerstvý sýr.
Klasická krabička z topolového dřeva pro uskladnění a prodej Camembertu. Dřevěná spojená sponkami. Bez etikety. Cena za 1ks: 8,90 Kč. Výhodné balení 100ks. Krabička a víčko.
Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Cena za 1ks: 11,50 Kč. Výhodné balení 100ks.
Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Tvar typický jako podklad pro plísňový sýr typu Saint Maure. Cena za 1ks: 12,50 Kč. Výhodné balení 100ks.
Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Zdobený lem, rustikální vzhled. Cena za 1ks: 7,90 Kč. Výhodné balení 10ks.
Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Cena za 1ks: 10,50 Kč. Výhodné balení 100ks.
Podtácek z topolového dřeva pro balení a prodej sýrů nebo jejich dílů. Cena za 1ks: 10,50 Kč. Výhodné balení 100ks.
Box pro odkapávání sýrů s víkem. Připravené dírky pro odkapávání syrovátky v prolisu stěn. Možno dávat i více boxů na sebe. Pasuje do Boxu 2,6l s víkem a Boxu 3,4 s víkem, který tvoří spodek k zachytávání syrovátky.
Výhodné balení s formičkami. Krabička na šest kusů Čerstvého sýru k uchovávání i distribuci + 6ks lehkých formiček pro odkapání i uskladnění. Odpovídá velikosti sýru cca 100g.
Výhodné balení s formičkami. Krabička na čtyři kusy Čerstvého sýru k uchovávání i distribuci + 4 ks lehkých formiček pro odkapání a uchování. Odpovídá velikosti sýru cca 200g.
Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort. Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem. Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.
Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další. Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.
Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus. Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort. Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.