Homepage. Rádi se propíjíme životem bez limitu s výjimečnými destiláty. Nechceme si je nechat jen pro sebe, rádi bychom je nabídli i vám. Vítejte na limit spirit. Na našem eshopu najdete limitované edice, velmi kvalitní destiláty a po opravdu důkladném ochutnání ta nejlepší vína. Nebojte se zkusit něco nového,…
Společnost Cognac Godet patří mezi poslední ryze rodinné francouzské firmy vyrábějící koňak. Venerable XO (Extra Old) koňak s označením Fine Champagne AOC. Vyrábí se z hroznů z oblastí Grande Champagne (více než 50 %) a Petite Champagne. Jde o jemně vyváženou směs koňaků starých 35 let. Výrazný, komplexní a robustní koňak, jehož charakter a dlouhé zakončení vypovídají o dlouhém stáří, ale zároveň se vyznačuje jemnými, čerstvými tóny typické pro svůj terroir. Koňak z
Don Papa přichází v nové receptuře, která nabízí výrazně „rumovější“ zážitek. Nadchne milovníky rumů, kteří preferují sušší chuť, a zároveň si zachovává charakteristickou vůni a chuťové tóny, pro které je Don Papa tak oblíben. Rum zraje na úpatí pohoří Mount Kanlaon nejdříve v sudech po bourbonu a následně v sudech po víně rioja, jejichž intenzivní charakter dodává další vrstvu chuti. Don Papa je první prémiový rum, který se malosériově vyrábí na filipínském ostrově Negros, jemuž se také někdy přezdívá Su
Canerock je inspirován jamajskou historií výroby rumu a místní láskou ke koření. Rum obohacený přírodním kořením, který odráží nespoutanou energii Jamajky. Základem je rum z legendární jamajské palírny Clarendon s malým podílem vysokoesterového rumu z palírny Long Pond. Obohacené přírodní kořením: vanilkové lusky z Madagaskaru, dužina z karibských kokosů a troškou místního čerstvého zázvoru. Vanilka, kokos a zázvor se odděleně macerují v rumu, macerát zázvoru
Miyagikyo Single Malt Rum Wood Finish je sladová whisky z destilerie Mijagikjó, která byla před plněním do lahví na dobu až 12 měsíců uložena do sudů po karibském rumu. Jedná se o jednu ze dvou limitovaných edicí single malt whisky Nikka z roku 2017 – lahvováno bylo, bez použití filtrace za studena, jen 3 500 kusů od každého druhu. Mijagikjó, druhá palírna společnosti Nikka, byla vybudována roku 1969. Zakladatel Masataka Taketsuru, otec japonské whisky, vybral její polohu v horách pref
Akkeshi Single Malt Peated Kanro je vůbec první single malt plněný japonskou palírnou Akkeshi do standardních lahví o obsahu 700 ml. Předchozí edice, Akkeshi Single Malt Whiskey Lighthly Peated Sarorunkamuy, byla plněna jen do lahví formátu 200 ml. Palírna Akkeshi, přezdívaná „Malý Lagavulin“, byla založena v roce 2016. Nachází se na pobřeží Tichého oceánu a je obklopena bažinami, které poskytují přímý přístup k místní rašelině. Tato podobnost s prostředím ostrova Islay silně pozn
Limitovaná edice 450 lahví. Spolupráce Mirka Motyčky z Gold Cocku a Tomáše Andrlíka ze Svach’s Old Well dala vzniknout společné whisky Gold Well single cask, která v sobě kombinuje 60% Svach’s Old Well single malt whisky z roku 2017 a 40% Gold Cock single malt whisky z roku 1999. Old Well zastupuje dravost a ambice s peated whisky z roku 2017 a whisky Gold Cock z roku 1999 symbolizuje vyzrálost. Tyto whisky po smíchání spolu dozrávaly 4 měsíce v sudu, ve kterém předtím ležel
Nová edice oblíbeného panamského rumu, který zrál 18 let v sudech po bourbonu. Jde o rum španělského typu, který je i přes své stáří lehký, aromatický a komplexní. Tropické ovoce, datle a čokoláda jsou v něm vyváženy vinnými tóny a náznakem pomerančové kůry. Lehkému a živému charakteru rumu odpovídá i balení.
Společnost Rum Nation vybírá ty nejkvalitnější místní rumy, které nejlépe vystihují charakter rumů z daných oblastí. Blend stvořený odborníky v nejlepší panamské destilerii. Rum Nation Panama 21 Y.O. se vyrábí z melasy z cukrové třtiny na destilační koloně a v Panamě zraje po dobu minimálně 21 let, a to v sudech po bourbonu, po sherry a po brandy. Blend obsahuje velký podíl ještě starších rumů, jenž dodávají charakter a komplexitu. Přesné složení je výsled
Vrchol produktové řady pražírny. Devět druhů nejvybranějších zrn kávy Arabica. Gourmet Colombus se především odlišuje vyšší selekcí a kvalitou zrna. Ta jsou měkká a velmi aromatická. Rafinovaná kombinace odrůd vyniká jemnou vůni citrusů ve skvělé kompozici s hořkým kakaem a sladkými kořenovými tóny. Světle pražená zrna vynikají jemnou vyváženou chutí, díky které je tato směs vhodnou volbou pro každou denní dobu. U šálku této špičkové kávy okusíte kombinaci chutí a vůní, které vás přenesou až do
Pomyslný vrchol portfolia pražírny doplňuje směs Gourmet. Pro tu používají výběr dvanácti druhů kávy ze středohorské oblasti Střední a Jižní Ameriky. Toužíte-li prožít opravdu intenzivní pocit z kávy, jednoznačně sáhněte po Hausbrandt Gourmet 100% Arabica. Synonymum perfektního espresso s fantastickou plnou chutí a širokou škálou dochutí. Optimální kombinací jednotlivých druhů kávy má tato směs dokonalé vlastnosti každé z nich. Jednotlivé odrůdy se praží odděleně a pomalu při rovnoměrné teplotě
Kávová směs Academia získala zlatou medaili za kvalitu v soutěži Maestri Italiana Pasticcieria. Hausbrandt Academia se vyrábí jen z vybraných odrůd kávy Arabica a menší příměsí zrn Robusty. Praží ji v tradičním rotačním bubnu. Díky sledování celého pražícího procesu a díky pokročilým technologiím dosahuje směs Academia dokonalosti. Výsledné espresso chutná výtečně. Tělo je plné a vyvážené s potlačenou kyselostí. Mimo jemnou čokoládovou hořkost ucítíte i intenzivní kakaové aroma. Chuť k
Skvělá espresso směs Trieste za skvělou cenu! Základ oblíbené směsi pro přípravu klasického espressa tvoří 70% prvotřídních zrn Arabica a 30% Robusty převážně z plantáží Jižní Ameriky. V husté struktuře připraveného nápoje ucítíte hořké kakao a lékořici. Z kávy Hausbrandt Trieste připravíte typické italské tmavé espresso, s velmi silnou chutí a sladkou krémovou čokoládovou chutí. Pokud hledáte kávu, která Vás povzbudí na celý den, jednoznačně káva Hausbrandt Trieste bude Vaší správnou volbou.
Venezia, skvělá silná káva pro přípravu italského espressa. Díky svým vlastnostem, jako jsou plné tělo a silná dlouhotrvající chuť. Pro tento druh kávy společnost Hausbrandt používá směs šesti různých kávových zrn s výrazným podílem zrn Robusta. Jemně citrusové příjemně sladké aroma. Pečlivý výběr jedno-druhových káv jako jsou Colombia a Ethiopia Sidamo je tajemstvím, které z nich vytváří směs jedinečného receptu nabízející vzácnou kombinaci tónů hořkého kakaa a lékořicového
Travelers Distillery se nachází v Belmopanu v Belize a používá místní vysoce kvalitní melasu, která je přirozeně fermentována a poté destilována v tří-kolonovém kontinuálním destilačním zařízení. Původní palírna byla založena v roce 1953 a v průběhu let byla modernizována, aby se zaměřila na vysoce kvalitní rum.
Rammstein Rum rozhodně není jen láhev s velkým jménem na etiketě. Je to parádní směs rumů z Jamajky, Trinidadu a Guayany, které zrály v tropickém klimatu Karibiku až 12 let v sudech po bourbonu. Du hast! Hast du rum Rammstein? Pro fanoušky kapely skvělý dárek, pro milovníky rumu velké překvapení.