Garam masala je pravděpodobně nejoblíbenější a nejrozšířenější směs koření vůbec. Přesné složení se samozřejmě liší region od regionu. Garam znamená zahřát tělo a tak má podle tradiční ajurvédy tato směs také fungovat.
Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod.
TRS Tandoori masala je směs několika druhů koření určená pro přípravu indických pokrmů, převážně pak kuře tandoori. Hodí se ale i k naložení masa na grilování. Obsahuje koriandr, papriku, zázvor, kmín a další.
Mild Madras Kari je mírně pálivá aromatická směs koření speciálně dovezeného z Madrasu pro přípravu autentických kari pokrmů.
Koriandr celý - nezbytná složka široké škály pokrmů.
Garam Masala 100 g - velmi aromatická a ostrá směs koření původem z Indie a Pákistánu.
Badyán (též čínský anýz, hvězdicovitý anýz) je koření ve tvaru hvězdiček. Má jemnou vůni podobnou anýzu a kořenitě nasládlou chuť.
Kari koření jemné - ideální pro přípravu ostrých jídel indické kuchyně.
Kari koření ostré - ideální pro přípravu ostrých jídel indické kuchyně.
TRS Cizrna ve slaném nálevu je pohodlná a rychlá varianta pro přípravu chutných jídel. Ušetříte čas a energii, kterou byste strávili namáčením a vařením klasické cizrny. Ideální pro hummus, saláty, polévky a těstoviny.
> Tapioca je škrob získaný z kořene manioku nebo yuci. Maniok je rostlina původem z Jižní Ameriky a Západní Indie, kde jsou jeho silné, vláknité kořeny používány v různých...
> Sladký odkaz ze staré Persie - unikátní dochucovadlo získané destilací okvětních plátků růží. Růžová voda se nejčastěji používá k přípravě dezertů a nápojů.Růžová...
> Hot Madras Kari je aromatická směs koření speciálně dovezená z Madrasu a připravená k použití pro všechny autentické kari pokrmy. Složení: koriandr, kurkuma, kmín, pepř,...
> Sušené celé chilli papričky jsou vhodné pro přípravu jídel asijské i mexické kuchyně. Obvykle se přidávají do základu omáčky hned na začátku vaření a krátce opečou v...
> Hořčičné semínko, drobné černé kuličky, je ostré koření štiplavé chuti. V indické kuchyni se často nejdříve hodí na pánev s tukem a až když semínka začnou pukat,...