Žito je původní staročeská surovina pro výrobu perníků. V průběhu doby jej nicméně nahradila pšenice, která je pekařům obvykle dostupnější a má dobrou pórovitost. Náš nový Staročeský žitný perník se vrací k tradici, ovšem díky pokroku v pekařině vás nadchne svým objemem a vláčností. Je důmyslně ochucený. Jedinečná chuť je dána optimální kombinací skořice, hřebíčku, zázvoru, nového koření a badyánu. Receptura : 1 kg směsi, 250 g vajec ( cca 5 vajec velikost M ) 400 g vody, 50 g oleje všechny suroviny se sm
Vynikající a ojedinělá směs na českém trhu na přípravu donut. Osobně vyzkoušeno. Donuty jsou chuťově vynikající a příprava je opravdu snadná. Donuty se z těsta dobře vykrajují a mají hladkou kůrku Donuty jsou vláčné Jemná vanilková chuť Donuty lze libovolně nazdobit, namáčet do polev, čokolád...ale jsou vynikající úplně samotné. Hmotnost 1 kg Doporučujeme dělat z poloviční dávky - i tak budete mít velké množství donut. Receptura : 500 g směsi smícháme s 225 ml vlažné vody a půlku kostky droždí ( 42 g ), s
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Složení: cukr, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina, aroma, mořská sůl. Může obsahovat stopy lepku, vajec, sóji, skořápkových plodů, mléka a sezamu. Návod na přípra
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Složení: cukr, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina, dextróza, kyselina citronová (E330), citronový prášek 1% (glukozový sirup, 28 % citrónový džus z koncentrátu), přírodní aroma, mořská sůl, barvivo E100.
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Návod na přípravu: Ve vysoké míse si vyšleháme 1 litr smetany ke šlehání téměř do zhoustnutí. V další misce rozpustíme 200 g směsi Whippstabil v 250 ml vody. Vzniklou směs krátce zašleháme při nízkých otáčkách do předem vyšlehané šlehač
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Návod na přípravu: Ve vysoké míse si vyšleháme 1 litr smetany ke šlehání téměř do zhoustnutí. V další misce rozpustíme 200 g směsi Whippstabil v 250 ml vody. Vzniklou směs krátce zašleháme při nízkých otáčkách do předem vyšlehané šlehač
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Složení: cukr, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina, aroma, pálený cukr, mořská sůl, barvivo (E160a(i)). Může obsahovat stopy lepku, vajec, sóji, skořápkových plodů
Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Složení: cukr, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina, kakao se sníženým obsahem tuku, čokoláda 4% (kakaový prášek, kakaová hmota, cukr), aroma, mořská sůl. Může obsahovat stopy lepku, vajec, s