Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu salámu používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Tvarem salámu ,který je naplněn v silném hověžím střevě a je sploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a náhražkách či imitacích.
lt;span>Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Pršuto PANENKU ocení obzvláště ženy pro svůj velmi nízký obsah tuku a velmi jemnou chuť.
Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné.Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady- pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. To musíte ochutnat !
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem, a je podle toho patřičně oceněno „Regionální potravina Ústeckého kraje 2021“. Tento delikatesní pršut, který se vyrábí z hřbetu divočáka z výhradně české zvěřiny Petron, se hodí pro přípravy různých masových specialit studené kuchyně či v kombinaci s výrazným červeným vínem.
Fuet je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také „naší malý pomocnici“ . Jsou to BIO startery, kultury mikroorganizmů, které při fermentaci a následném zrání vytváří neopakovatelný chuťový profil. Typické je také příjemné hermelínové aroma ušlechtilé plísně. Fuet je naplněn v jedlém vepřovém střívku. Doporučujeme fuet neloupat před konzumaci. Střívko nese typickou chuť.
KACHNÍ Pršuto se vyrábí z kachen a kačerů, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu Foie Gras. Výroba probíhá několik týdnů, během které maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho trvanlivost i intenzita přírodního aroma. Na výrobu 100 kg kachního pršutu používáme 145 kg kachních prsou.