Bezlepkový krájený chléb s dýňovými semínky balený v ochranné atmosféře. Dobře se hodí namazaný, ale je perfektní i na obložené chleby, tousty a topinky, které jsou nejlepší na sucho v topinkovači.Neobsahuje pšenici, mléko ani sóju.Složení: voda, mouka (rýžová, jáhlová), škrob (bramborový, tapiokový), dýňová semínka 8%, rýžový sirup, řepkový olej, rostlinná vláknina (psyllium, vláknina ze zeleného hrášku), kvasnice, vaječný bílek*, melasa třtinová, rýžový kvásek, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza,
Velmi chutná rostlinná pomazánka s dýňovými semínky bez sóji, která je svým složením vhodná pro vegany, bezlepkovou dietu, diabetiky a pro všechny, kterým není jejich zdraví lhostejné.Pomazánka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a přírodních surovin - zeleniny v oblíbené kombinaci, fazolí, proteinu, bramborového škrobu a hráškové vlákniny, přesně tak chutná zdraví a čerstvost. Pomazánka má hladkou, jemnou a krémovou konzistenci, která se snadno roztírá a zároveň drží pěkně upravená, tak jak ji naneseme
Velmi chutná rostlinná pomazánka s dýňovými semínky bez sóji, která je svým složením vhodná pro vegany, bezlepkovou dietu, diabetiky a pro všechny, kterým není jejich zdraví lhostejné.Pomazánka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a přírodních surovin - zeleniny v oblíbené kombinaci, fazolí, proteinu, bramborového škrobu a hráškové vlákniny, přesně tak chutná zdraví a čerstvost. Pomazánka má hladkou, jemnou a krémovou konzistenci, která se snadno roztírá a zároveň drží pěkně upravená, tak jak ji naneseme
Velmi chutná rostlinná zeleninová pomazánka bez sóji, která je svým složením vhodná pro vegany, bezlepkovou dietu, diabetiky a pro všechny, kterým není jejich zdraví lhostejné.Pomazánka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a přírodních surovin - zeleniny v oblíbené kombinaci, fazolí, proteinu, bramborového škrobu a hráškové vlákniny, přesně tak chutná zdraví a čerstvost. Pomazánka má hladkou, jemnou a krémovou konzistenci, která se snadno roztírá a zároveň drží pěkně upravená, tak jak ji naneseme na pečiv
Červená čočka je skutečně velmi oblíbená luštěnina. Použití červené čočky je nesmírně široké. Narozdíl od ostatních luštěnin je velmi rychle uvařená a nepůsobí nadýmavě. Používá se úplně stejně jako čočka loupaná půlená, jen se malinko déle vaří. Čočka v cenově výhodném rodinném balení.Červená čočka by vám ve spíži nikdy neměla chybět. Pokud ji máte po ruce, rychle vykouzlíte spousty chutných a zdravých receptů. Výborná je pomazánka, a pokud vám zbyde, přidejte ovesné vločky, okořeňte, tvarujte karbanátky
Granola jsou zapékané ovesné vločky do malých hrudek. Tato navíc obsahuje kousky mrazem sušených malin. Voňavá a křupavá snídaně s chutí zahradního ovoce.Tato granola je bez palmového olejeSložení: ovesné vločky 44,5 %, cukr, řepkový olej, extrudát z obilovin (celozrnná pšeničná mouka*, pšeničná mouka, kukuřičná krupice, cukr, kukuřičný škrob), glukózový sirup, pšeničné vločky, mrazem sušené maliny 1,2 %, aroma, kyselina: kyselina citronová, extrakt z oregána.Alergeny: Vyznačeny tučně. Může obsahovat stop
Drobné světlé rozinky sultánky exclusive. Známá sušená pochoutka k přímé konzumaci, jako surovina při pečení nebo součást snídaní, dezertů a zdobení pokrmů.Složení: rozinky, slunečnicový olej.Alergeny: bez alergenůVýživové údaje na100 g: energetická hodnota: 1 222 kJ / 292 kcal; tuky: 0,4 g; nasycené mastné kyseliny: 0,09 g; sacharidy: 69 g; cukry: 50 g; vláknina: 2 g, bílkoviny: 2,7 g; sůl: 0 g.Návod k použití: K přímé spotřeběSkladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.Země původu: ÍránVyrobeno/Baleno
Agar je přírodní želírovací látka rostlinného původu vyráběná z mořských řas a používá se do krémů, polev, aspiků, ovocných želé, džemů a na zdobení dortů.Použití: Mořská řasa Agar je velmi oblíbená v japonské a čínské kuchyni. Jedná se o vegetariánskou alternativu želatiny, kterou dokáže skvěle zastoupit. Má neutrální chuť a vůní, což zvláště oceníte při přípravě marmelád, pudinků, želé či domácích rostlinných mlék a krémů. Agar lze rozpouštět ve vodě, ovocných šťávách i zeleninových vývarech (např. při
Instantní pohankové vločky jemné chutě a vůně. Předností je vysoká nutriční hodnota a lehká stravitelnost. Můžete si je dát k snídani, třeba s ovocem a rostlinným mlékem nebo je přidat do základu placek, krabanátků a nádivek.Pohankové vločky si zachovávají většinu cenných látek. Pohanka představuje bezkonkurenční zdroj rutinu.Složení: vločky z termicky loupané pohankyVýživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1 580 kJ / 361 kcal; tuky: 3,00 g; nasycené mastné kyseliny: 1,00 g; sacharidy: 71,00 g; cukry:
Tyto kešu jádra natural velikosti W 320 mají skvělou chuť, jsou středně velká, krémově bílá a celistvá s malým množstvím zlomků. Cenově výhodné rodinné 1 kg balení. Výhodná cena 1 kg balení. Kešu jádra vyloupáná ze skořápek jsou velmi oblíbenou pochoutkou. Můžeme je mlsat samotné nebo přidat do snídaňových směsí, kaší, jogurtů a dezertů.Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou smetanovou chuť.Kešu jsou velmi oblíbenou pochoutkou. Můžeme je mlsat samotné nebo přidat do snídaňových směsí, kaší, jogurtů atd
Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně jednoduché a efektivní. Nevíte jak klíčit? Můžete si u nás koupit knížku o klíčení s recepty! Nebo se podívejte na článek: https://www.nakliceno.cz/kliceni-seminek/