Paštiku vyrábíme z pečeného vepřového masa, sádla a koření. Paštika je jemně namletá a nejlépe vynikne namazaná na krajíci dobrého chleba.
Vepřový Tomahawk steak je vyzrálá vepřová kotleta s kostí. Vychutnejte si libovou vepřovou pečeni, která je obalena tukovým krytím, společně na vepřovém žebru. VEPŘOVÉ VYZRÁLÉ MASO - SUCHÉ ZRÁNÍ (14 dnů)
Vepřový T-bone steak neboli kotleta s kostí a panenkou. Pokud máte chu´t na křehký, ale šťavnatý steak, pak nemůžete vybrat lépe. suché zrání min. 14 dnů
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří propojení chutí, čímž se vytvoří lahodný a chutný steak.
Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.
Klášterská klobása je fermentovaná vepřová klobáska, kterou vyrábíme z vyzrálých vepřových boků. Hodí se k podávání za studena. Balení obsahuje 2 nožičky.
Na tenko krájené plátky z hovězího válečku. Vhodné na přípravu Carpaccia. Připraveno k okamžité konzumaci. Maso můžete rozložit na talíř, osolit, opepřit, přidat svazek rukoly a pokapat olivovým olejem. lt;/tbody>
Kloudovy utopence vyrábíme z hovězích špekáčků, nakládáme do pikantního kyselého nálevu, prokládáme cibulí, okurkou a chilli papričkou.
**Vepřové párky bez dusitanu 200g – Podrobný popis výrobku** Vepřové párky bez dusitanu jsou lahodným chuťovým zážitkem, který si zamilujete. Tyto párky jsou vyrobené výhradně z kvalitního vepřového masa, což zaručuje jejich jemnou texturu a bohatou chuť. V rámci našich výrobních standardů se snažíme o to, abychom našim zákazníkům nabídli pouze ty nejkvalitnější produkty, které nejsou zatíženy umělými aditivy a konzervačními látkami. Proto do našich vepřových párků nepoužíváme dusitanové solící směsi, co