Maso Klouda

Špekáčky bez dusitanu 500g

Špekáčky bez dusitanu 500g

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený BEZ DUSITANŮ pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.

koupit
Hovězí špekáčky 500g

Hovězí špekáčky 500g

Špekáček nesmí chybět na žádné pořádné grilovačce nebo u táboráku. Ten náš je vyrobený z hovězího masa a špeku pouze s přídavkem přírodního koření. Uzený bukovým kouřem. Balení obsahuje cca 4-5 špekáčků.

koupit
Vídeňské párky se sýrem 400g

Vídeňské párky se sýrem 400g

Vídeňské párky se sýrem jsou vyrobené z vepřového masa a sýru typu Ementál. Jemně zauzené na bukovém dřevě. Balení obsahuje 4-6 nožiček.  

koupit
Klobása s chedarem a jalapeňos - 400g

Klobása s chedarem a jalapeňos - 400g

Lehce pikantní klobása s pravým cheddarem a papričkami jalapeňos. Kombinace papriček a sýru vás dostane! Vyzkoušejte na grilu i na ohni u táboráku.   

koupit
Vepřová kýta b.k. - 500g

Vepřová kýta b.k. - 500g

Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.  

koupit
Vepřová krkovice b.k. cca 500g

Vepřová krkovice b.k. cca 500g

Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé řízky nebo steaky. Výborně se hodí i na pečení popřípadě uzení.   

koupit
Hovězí váleček z kýty - cca 500g

Hovězí váleček z kýty - cca 500g

Hovězí váleček je jednou z částí kýty – odděluje se ze strany spodního šálu. Poskytuje velmi chutné a libové maso vhodné především k pečení nebo dušení.

koupit
Hovězí karabáček ( Hell muscle) - cca 500g

Hovězí karabáček ( Hell muscle) - cca 500g

Hovězí přední - karabáček je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás zpracováváme pouze masná plemena skotu, a proto je karabáček krásně masitý a šťavnatý, zároveň je v něm dostatek potřebného kolagenu.

koupit
Falešná svíčková (kulatá plec) - cca 500g

Falešná svíčková (kulatá plec) - cca 500g

Tento sval z hovězí plece má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je třeba svíčková.

koupit
Hovězí krk - cca 500g

Hovězí krk - cca 500g

Hovězí přední maso z krku je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu, proto je krk krásně masitý a prorostlý.

koupit
Hovězí kližka přední - cca 500g

Hovězí kližka přední - cca 500g

Hovězí přední - kližka je ideální na pečení, dušení a vaření. U nás v provozu zpracováváme pouze masná plemena skotu a díky tomu je kližka krásně masitá a šťavnatá, zároveň je v ní dostatek potřebného kolagenu. Takový guláš z ní bude naprosto perfektní.

koupit
Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g

Hovězí Karb steak (Chuck eye) 300g

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se na krční části a je díky svému uložení perfektně prorostlý tukem.    

koupit
Rump steak - květová špička cca 300g

Rump steak - květová špička cca 300g

Rump steak z květové špičky je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku křehkost a skvělou chuť.

koupit
Hovězí špička spodního šálu - Picanha - cca 300g

Hovězí špička spodního šálu - Picanha - cca 300g

Picanha má na povrchu vysoké tukové krytí. Maso je tak nejen křehké (je to přeci květová špička), ale díky vrstvě tuku získává steak silnou hovězí chuť.

koupit
Hovězí mleté maso - cca 500g

Hovězí mleté maso - cca 500g

Hovězí mleté maso je ideální k přípravě hamburgerů, sekané nebo karbanátků. U nás vybíráme k mletí maso z krku a žeber bez kosti, což mu dává ideální tučnost a silnou hovězí chuť.

koupit