Mouka typu „00“ s vysokým obsahem bílkovin, která je schopna dlouhodobě udržet strukturu lepku.Strukturované a odolné těsto neapolského typu s dlouhým zráním je vyvážená tak, aby upřednostňovala roztažitelnost těsta před houževnatostí.
Vyrábí se z vybraných zrn a vyznačuje se vynikající roztažností, absorpcí a držením. Je vhodná pro výrobu extrudovaného těsta a lze jej přidávat do všech druhů těsta na pizzu.
Speciální měkká pšeničná mouka typu „00“ získaná mlynářským postupem, při kterém se získává pouze jádro pšeničného zrna. Díky své čistotě a nízkému obsahu popela je ideální pro řemeslnou výrobu čerstvých vaječných těstovin, které mají obzvláště zlatavý výsledek se sníženým rizikem oxidace.
Jedná se o měkkou pšeničnou mouku typu „00“ s nízkým obsahem bílkovin, která se snadno používá a je vhodná pro všechna přímá těsta s krátkou dobou kynutí, kde je vyžadována dobrá pružnost.