CALLEBAUT ČOKOLÁDA ICE CHOC WHITE - BÍLÁ ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ 100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem. Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické čokolády. Obsahuje bílou čokoládu s obsahem 38,5% kakaových součástí. Obsah mléčných součástí: 24,5%. Poleva je bohatá na kakaové m
CALLEBAUT ČOKOLÁDA DO FONTÁN TMAVÁ 57,6% Tmavá čokoláda do fontány s vyváženým poměrem mezi sladkou a kakaovou chutí. Tyto čokolády jsou vyráběny speciálně pro použití do fontán a fondue. Jedná se o nejjemnější belgickou čokoládu. Čokoláda je bohatá na kakaové máslo, což zaručuje jejich nejvyšší kvalitu a dobrou tekutost. Obs
CALLEBAUT MOUSSE - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA Vysoce kvalitní směs v prášku pro přípravu mousse s mléčnou čokoládou. Obsah čokolády v prášku - 70%. Kvalitní přírodní suroviny. Mousse má lehkou nadýchanou strukturu, krémovou konzistenci a intenzivní čokoládovou chuť. Chuť: mléčná čokoláda Návod k přípravě: Směs (
CALLEBAUT ČOKOLÁDA CAPPUCCINO 30,8% (2,5 kg) Nejjemnější belgická čokoláda - směs bílé a mléčné čokolády s chutí cappuccino. Díky novým chutím a barvám čokolád dostanou Vaše výrobky nový vzhled a inovativní chuť. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (CalletsTM). Čokolád
CACAO BARRY ČOKOLÁDA ALUNGA MLÉČNÁ 41% (1 kg) Čokoláda s kvalitní kakaovou a přitom sladce mléčnou chutí. Použitý způsob Q fermentace - pro čistou a výraznou chuť kakaa. Čokoláda je ve formě malých peciček. Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek. Obsah kakaových součástí: 41 % Obsah kakaového másla: 35 %
CACAO BARRY ČOKOLÁDA SINGLE ORIGIN ALTO EL SOL 65% V čokoládě Alto El Sol je dominantní chutí jednoznačně kyselost červeného ovoce. Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček. Obsah kakaových součástí: 65% Obsah kakaového másla: 37% Obsah netučných kakaových součástí: 27% PROČ ORIGIN ČOKOLÁDY? Čokoláda Origin je vyráběna pouze
CACAO BARRY PRALINE LÍSKOVÝ OŘÍŠEK A MANDLE Praline má sametovou strukturu a sofistikovanou chuť čerstvě umletých lískový ořechů a mandlí. Lze použít jako náplň do pralinek, dezertů apod. Na povrchu výrobku se může vyskytovat vrstva oleje z ořechů - není na závadu - výrobek pouze řádně promíchejte.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA ICE CHOC DARK - HOŘKÁ ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ 100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem. Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické čokolády. Obsahuje hořkou čokoládu s obsahem 56,4% kakaových součástí. Poleva je bohatá na kakaové máslo a rozpouští se v ústech. Čokoládu nemusít
CALLEBAUT DECOR HMOTA ORANŽOVÁ Pecičky oranžové barvy vhodné ke stejnému použití jako klasické čokolády. Dekorační hmota má oranžovou barvu a pomerančovou chuť. Díky těmto barevným calletkám můžete ozvláštnit Vaše cukrářské výrobky nebo nápoje.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA SINGLE ORIGIN SAO THOMÉ HOŘKÁ 70% (1 kg) Hořká belgická čokoláda s výraznou chutí žlutého a červeného ovoce. Čokoláda je vyráběna z kakaových bobů ze Svatého Tomáše odrůdy Forastero. Čokoláda je ve formě malých tmavých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výr
CALLEBAUT ČOKOLÁDA VELVET BÍLÁ 32% (2,5 kg) Intenzivní chuť čerstvého mléka a smetany. Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Méně sladká chuť. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých bílých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek.
CALLEBAUT MOUSSE - HOŘKÁ ČOKOLÁDA Vysoce kvalitní směs v prášku pro přípravu mousse s hořkou čokoládou. Obsah čokolády v prášku - 75%. Kvalitní přírodní suroviny. Mousse má lehkou nadýchanou strukturu, krémovou konzistenci a intenzivní čokoládovou chuť. Chuť: hořká čokoláda Návod k přípravě: Směs (800 g) smíchejte s 1 litrem
CALLEBAUT ČOKOLÁDA RUBY 47,3% (2,5 kg) Čokoláda RUBY je vyrobena ze speciálně vypěstovaných červených bobů. Po hořké, mléčné a bílé je tu nový typ čokolády - RUBY! RUBY je zcela bez přidaných barviv a aromat. Chuť RUBY je příjemně osvěžující, ovocná s mírně kyselými tóny. Díky RUBY můžete objevit nové možnosti párová
CACAO BARRY ČOKOLÁDA SINGLE ORIGIN TANZANIE HOŘKÁ 75% Čokoláda má vyváženou chuť mezi kyselou chutí ovoce a hořkou chutí kakaa. Díky čokoládovým bobům z Tanzánie je čokoláda plná ovocných tónů. Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček. Obsah kakaových součástí: 75% Obsah kakaového másla: 45% Obs
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 811 HOŘKÁ 54,5% (400 g) Skvěle zaoblená a vyvážená kakaová chuť s vanilkovým podtónem. Nejjemnější hořká belgická čokoláda. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (Callets). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek. Při výrobě čoko