Kvalita je pro nás otázkou správného výběru. Spolupracujeme s vinaři, kteří jsou mistři svého řemesla. Díky nadstandardním vztahům, které s nimi máme, můžeme z jejich vín vybírat individuálně a podle našich vlastních kritérií ty nejzajímavější příběhy, chutě i vůně. Pro nás za každou lahví vždy stojí konkrétní vinař,…
Nefiltrovaná Frankovka. Ještě mladá, ale jemná a neklidná zároveň. Ideální pro vaše seznámení s vinařstvím Triebaumer a jejich unikátními víny s mohutnou strukturou a lákavým selským šarmem.
Nefiltrované. Vyvážené, a zároveň vzrušující. Frankovka pro všechny, kteří to mají rádi opravdové. Vibrující víno, symfonie chutí, důkaz, že mezinárodní věhlas vinařství Triebaumer nejsou prázdná slova.
Červené víno z odrůdy Frankovka, která dokonale reflektuje Triebaumerovo chápaní vlastního vinařství, víno bez jakýchkoliv přísad a chemických vstupů, bez filtrace, bez čeření a bez síry – přírodní víno.
Vstupenka do světa nefiltrovaných vín vinařství Triebaumer. Pojďte nahlédnout do světa, kde naturání cuvée můžete naplnit do magnumky a archivovat a archivovat.
Noblesní sladké dezertní víno DAC Ruster Ausbruch. Špičkový digestiv při večeři s přáteli, pohlazení po duši na konci dne, dárek, který potěší hned, ale i za dvacet let.
Ruster Ausbruch Essenz ET 1999 DAC je sladké dezertní víno z rakouského vinařství Ernst Triebaumer. Toto víno je vyrobeno z hroznů odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský.
Víno s komplexní vůní tónů medu, meruněk, pomerančové kůry a s nádechem vanilky a koření. Na patře je víno bohaté a plné, s vysokou úrovní sladkosti, která je vyvážena osvěžující kyselinkou. Má dlouhý a přetrvávající závěr, s chutí zralého tropického ovoce a mírným nádechem dubu. Toto víno je dokonalým příkladem Ausbruch, tradičního rakouského stylu sladkého vína. Hrozny používané k výrobě tohoto vína jsou ponechány na vinici po dlouhou dobu, což jim umožňuje docílit vysoké hladiny cukru a intenzivní chut
Ručně vyráběné plnicí pero ze dřeva 80let starého sudu z Dolních Dunajovic. S láskou k vínu a ruční práci, šperk na vašem pracovním stole nebo ve vaší náprsní kapse.
Většina lidí má sice víno ráda, vadí jim však složitý proces jeho výběru. Proto se mnozí neustále vracejí ke svým starým osvědčeným značkám. Tím však sami sebe ochuzují o nové zážitky. Snahou autorky této knihy je naučit nás snadné orientaci ve světě vína a přiblížit nám tak jeho poklady. Proto se odvrací od způsobu uspořádání většiny obchodů s vínem a vinných lístků - tedy podle zeměpisné oblasti - a místo toho nám nabízí systém 10 nejběžnějších stylů vína, s nímž se lze v této složité oblasti snadno ori
Intenzivně kořenitý Veltlín z jedné z nejlépe položených vinic v Hustopečích. Zaujme extrémně zajímavým vícevrstvým aroma, šťavnatou a silně minerální chutí a příjemnou strukturou.
Originální, rebelské, selské. Typická sicilská odrůda a umění Arianny Occhipiente nabídnout vám ji v podobě moderního a sebejistého vína. Není divu, že je celosvětově uznávaná právě za vína z této odrůdy.
Odrůda dědů – tak Nero d´Avola charakterizuje Arianna Occhipinti. Jednoodrůdové červené víno, které vás ve své moderní podobě přenese do historie Sicílie.
Jedno z tří vín z odrůdy Frappato v našem portfoliu, které vám nabízí jedinečnou možnost srovnat vliv terroir na víno ze stejné a místně typické odrůdy. Od vinařky, která je světově uznávanou specialistkou právě na Frappato.
Jedno z tří vín z odrůdy Frappato v našem portfoliu, které vám nabízí jedinečnou možnost srovnat vliv terroir na víno ze stejné a místně typické odrůdy. Od vinařky, která je světově uznávanou specialistkou právě na Frappato.
Jedno z tří vín z odrůdy Frappato v našem portfoliu, které vám nabízí jedinečnou možnost srovnat vliv terroir na víno ze stejné a místně typické odrůdy. Od vinařky, která je světově uznávanou specialistkou právě na Frappato.