Pražírna kávy v Moravském Krumlově s mnohaletými zkušenostmi. Pražíme ty nejkvalitnější zrnka kávy z celého světa - Dominikánská republika, Kuba, Brazílie Kostarika a další přední pěstitelé kávových zrn.
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se naváže na oxid uhličitý, kdy ostatní látky zůstanou uvnitř zrna. Káva má slabší tělo s čokoládovou dochutí, bez acidity. Doručená příprava: 93°C, 10g vhodná na espresso
V našem kurzu se naučíte základy zpracování a rozdělení kávových pecek, obsluhu a nastavení kávovaru a mlýnku, přípravu espressa, cappucina a na závěr získáte certifikát o absolvování kurzu.
Kniha nejen o naší pražírně. Krásné letecké záběry zajímavých míst Moravského Krumlova a širokého okolí , které překvapí nejen místní znalce, ale může být krásným dárkem i doporučením lokalit v okolí, které stojí za Vaše shlédnutí.
Zrno k pražení pro domácí pražiče kávy. 1600-1800 m.n.m.; odrůda: Castillo, Caturra, Colombia, zpracování: fermentováno 12hodin, promyté a mechanicky sušené
Zrno k pražení pro domácí pražiče kávy. 1600-1800 m.n.m.; odrůda: Castillo, Caturra, Colombia, zpracování: fermentováno 12hodin, promyté a mechanicky sušené
Zrno k pražení pro domácí pražiče kávy. 1600-1800 m.n.m.; odrůda: Castillo, Caturra, Colombia, zpracování: fermentováno 12hodin, promyté a mechanicky sušené
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.