Pražírna kávy v Moravském Krumlově s mnohaletými zkušenostmi. Pražíme ty nejkvalitnější zrnka kávy z celého světa - Dominikánská republika, Kuba, Brazílie Kostarika a další přední pěstitelé kávových zrn.
Tmavě pražená zrnková káva. Vyvážená směs arabic. Plné tělo doprovázené chutí para ořechů a datlí. Bez acidity. Doporučená příprava při 93°C.
**Johnny Coffee Zrnková káva Roma tmavě pražená - Velikost balení: 500g, Mletá** Objevte jedinečnou chuť a aroma tmavě pražené zrnkové kávy Johnny Coffee Roma, která je ideální volbou pro všechny milovníky kávy, kteří si potrpí na kvalitu a výjimečné chuťové zážitky. Tato káva je pečlivě vyváženou směsí vysoce kvalitní arabiky, která zaručuje plné tělo a bohatou chuť. Káva Johnny Coffee Roma se vyznačuje svou hloubkou a komplexností, která je výsledkem procesu tmavého pražení. Vychutnejte si jemné tóny
Tmavě pražená zrnková káva. Vyvážená směs arabic. Plné tělo doprovázené chutí para ořechů a datlí. Bez acidity. Doporučená příprava při 93°C.
Tmavě pražená zrnková káva. Vyvážená směs arabic. Plné tělo doprovázené chutí para ořechů a datlí. Bez acidity. Doporučená příprava při 93°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Tmavě pražená zrnková káva, která je směsí robusty a arabic. Káva s chutí mandlí a hořké čokolády s výraznou crémou. Bez acidity. Doporučená příprava při 92°C.
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso
Káva plného krémovitého těla doplněná výraznější hořkostí s dochutí lískových ořechů a lehkou vůní bergamotu. Doporučená příprava: 91°C, 10,3g vhodná na espresso