Pražírna kávy v Moravském Krumlově s mnohaletými zkušenostmi. Pražíme ty nejkvalitnější zrnka kávy z celého světa - Dominikánská republika, Kuba, Brazílie Kostarika a další přední pěstitelé kávových zrn.
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky. Doporučujeme na filtr i na espresso. U espressa použijte 9,5g a teplotu vody 92st. Celsia, pro ideální zážitek.
Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů. V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů. V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů. V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
**Uganda - Mletá káva 500g** Objevte intenzivní chuť tmavě pražené kávy Uganda, která je ideální volbou pro všechny milovníky silných a výrazných kávových zážitků. Naše mletá káva, balená v praktickém 500g balení, přináší jedinečné aroma a chuť, kterou si zamilujete při každém doušku. Tato káva z Ugandy se vyznačuje výraznější hořkostí, která připomíná chuť kvalitní tmavé čokolády. Tóny pražených lískových ořechů obohacují kávový zážitek o jemnou, avšak nezaměnitelnou chuťovou nuance. V dochuti se objev
Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů. V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů. V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
Prozkoumejte revoluci v přípravě kávy s Sage Oracle™ Touch, kávovarem, který spojuje pokročilou technologii s osobním zážitkem baristy. Díky intuitivnímu dotykovému ovládání a plné automatizaci mletí, dávkování a tempování kávy vám tento model umožní připravit dokonalé espresso či cappuccino s profesionální kvalitou ve vaší domácnosti. Objevte pohodlí moderních funkcí jako rychlý ohřev, přizpůsobitelné nastavení a jednoduchá údržba, což z Oracle™ Touch dělá ideální volbu pro každého milovníka kávy.
Objevte pohodlí a preciznost s kávovarem Sage BES980 Oracle™, který přináší do vašeho domova komplexní kavárenský zážitek. Díky integrovanému mlýnku, dvojitému systému ohřevu a nízkotlaké preinfuzi se můžete těšit na dokonale vyváženou kávu s každým šálkem. Tento kávovar nabízí plnou kontrolu nad přípravou a je ideální pro ty, kteří chtějí vychutnat profesionální kvalitu kávy bez námahy a v pohodlí domova.
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým růžovým bourbonem fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů. Doporučujeme připravit si kávu na espresso z 11g kávy a použít vodu teploty 92st. pro maximální prožitek. Káva vhodná na espresso i na filtrované přípravy.
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým růžovým bourbonem fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů. Doporučujeme připravit si kávu na espresso z 11g kávy a použít vodu teploty 92st. pro maximální prožitek. Káva vhodná na espresso i na filtrované přípravy.
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým růžovým bourbonem fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů. Doporučujeme připravit si kávu na espresso z 11g kávy a použít vodu teploty 92st. pro maximální prožitek. Káva vhodná na espresso i na filtrované přípravy.
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým růžovým bourbonem fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů. Doporučujeme připravit si kávu na espresso z 11g kávy a použít vodu teploty 92st. pro maximální prožitek. Káva vhodná na espresso i na filtrované přípravy.