Koření pro vaření, domácí zabijačka a směsi koření ze všech koutů světa. Potřeby pro domácí výrobu uzenin a uzených mas.
Polévkové byliny - tajemství, které promění Vaše jídla v gurmánský zážitek Vítejte v kulinářském světě, kde se obyčejné jídlo mění v mimořádný gurmánský zážitek. Představujeme Vám Polévkové byliny – unikátní směs koření, která přinese revoluci do Vaší kuchyně a přinese nový rozměr každému pokrmu. Tato směs je pečlivě vybraná a kombinovaná tak, aby poskytla maximální chuťový zážitek a intenzivní vůni, kterou si zamilujete.
Vůně jehněčího masa je slabě aromatická, charakteristická (čpavková) a nasládlá chuť. Univerzální vyvážená směs koření, určená zejména pro přípravu jehněčího a skopového masa.
Vůně jehněčího masa je slabě aromatická, charakteristická (čpavková) a nasládlá chuť. Univerzální vyvážená směs koření, určená zejména pro přípravu jehněčího a skopového masa.
Představujeme vám Staročeskou vepřovou, jedinečnou směs koření, která vás přenese zpět do dob, kdy se vaření věnovala maximální péče a každé jídlo bylo skutečným gurmánským zážitkem. Tato směs je navržena speciálně pro milovníky vepřového masa, kteří chtějí svůj kulinářský zážitek povýšit na zcela novou úroveň.
Kořenící směs Rajčata, sušená bazalka a česnek - nový objev pro vaši kuchyni! Probuďte své chuťové pohárky a nechte se okouzlit dokonalou symbiózu lahodných sušených rajčat, svěží bazalky a nezaměnitelné vůně čerstvého česneku. Tato kouzelná kombinace není jen dalším kořením, ale skutečným kulinářským zážitkem.
Ruční mechanický zavírač plechovek pomůže uchovat pomocí varu (sterilací) syrové, dušené a pečené maso. Plechovku po naplnění upevníte do zavírače a uzavřete ji pomocí dvou procesů upevňování víčka na plechovku – otáčením kliky. Plechovky pak sterilujete v hrnci (lépe 2x). Součástí výrobku je návod na sestavení, nastavení, používání a recept.
Objevte Skrytý Poklad v Kuchyni – Hořčičné Semínko Černé Představujeme vám královnu koření – Černé hořčičné semínko! Možná jste slyšeli o dijonské hořčici, ale věděli jste, že její tajemství tkví v semínkách černé hořčice? Tento zázrak přírody není jen obyčejným kořením – je to základní kámen kulinářských mistrovských děl po celém světě. Od elegantní francouzské kuchyně až po bohaté a aromatické pokrmy jižní Indie, černé hořčičné semínko přináší unikátní chuťový zážitek, který obohatí každý pokrm.
Objevte Skrytý Poklad v Kuchyni – Hořčičné Semínko Černé Představujeme vám královnu koření – Černé hořčičné semínko! Možná jste slyšeli o dijonské hořčici, ale věděli jste, že její tajemství tkví v semínkách černé hořčice? Tento zázrak přírody není jen obyčejným kořením – je to základní kámen kulinářských mistrovských děl po celém světě. Od elegantní francouzské kuchyně až po bohaté a aromatické pokrmy jižní Indie, černé hořčičné semínko přináší unikátní chuťový zážitek, který obohatí každý pokrm.
Objevte Skrytý Poklad v Kuchyni – Hořčičné Semínko Černé Představujeme vám královnu koření – Černé hořčičné semínko! Možná jste slyšeli o dijonské hořčici, ale věděli jste, že její tajemství tkví v semínkách černé hořčice? Tento zázrak přírody není jen obyčejným kořením – je to základní kámen kulinářských mistrovských děl po celém světě. Od elegantní francouzské kuchyně až po bohaté a aromatické pokrmy jižní Indie, černé hořčičné semínko přináší unikátní chuťový zážitek, který obohatí každý pokrm.
Normy masných výrobků. Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění. Formát A5, 752 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-68-8, 2. vydání, 2023.
Balení 1kg. Technologický přípravek pro efektivní technologické zpracování, který zlepšuje chuť, (použité koření), vaznost, výtěžnost a stabilitu barvy výrobku.
Určeny pro výrobu vinné klobásy Druh střev: skopová Původ: Čína Zpracování střev: šlemovaná a zasolená Délka svazku: 91,5 m Délka pramene 2metry plus
DÉLKA PŘÍŘEZU 45CM Poslední kusy skladem..... Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch. Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina Barva obalu: MAHAGON
Vynikající kvalita přírodní solí, která osloví nejen šéfkuchaře ale i gastronomy nadšence. Jedná se o jednu z nejlepších solí , ne-li nejlepší na světě. Kampotský přírodní solný květ je 100% přírodní produkt s vysokým obsahem minerálů , do kterého se nepřidávají žádné chemické složky a není žádným způsobem upravován.
Červený Kampotský pepř je jeden za základních produktů s chráněným zeměpisným označením. Každý červený pepř Kampot se sbírá ručně. Jeho úžasnou vůni oceníte po čerstvém namletí . Vyniká a ovocnou a dřevitou chutí.