Vytvořte si festival chutí u vás doma!. Koření z celého světa nejvyšší jakosti, vyladěné směsi z čerstvě namletého koření, vynikající dochucovadla a ručně vyráběné dřevěné produkty. To všechno a mnohem více najdete na našem novém e-shopu. Tak s chutí do objevování a nakupování!
Sušený česnek je neodmyslitelnou součástí evropské kuchyně. Je to velice všestranné koření. Používá se do různých druhů jídel, jako jsou například omáčky, polévky, saláty, masové a zeleninové pokrmy, ale také do kořenící směsi, jako je například curry. Výborně se hodí do pomazánek, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
Sušený česnek je neodmyslitelnou součástí evropské kuchyně. Je to velice všestranné koření. Používá se do různých druhů jídel, jako jsou například omáčky, polévky, saláty, masové a zeleninové pokrmy, ale také do kořenící směsi, jako je například curry. Výborně se hodí do pomazánek, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
Sušený česnek je neodmyslitelnou součástí evropské kuchyně. Je to velice všestranné koření. Používá se do různých druhů jídel, jako jsou například omáčky, polévky, saláty, masové a zeleninové pokrmy, ale také do kořenící směsi, jako je například curry. Výborně se hodí do pomazánek, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
Sušený česnek je neodmyslitelnou součástí evropské kuchyně. Je to velice všestranné koření. Používá se do různých druhů jídel, jako jsou například omáčky, polévky, saláty, masové a zeleninové pokrmy, ale také do kořenící směsi, jako je například curry. Výborně se hodí do pomazánek, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Používá se jako koření do marinád, omáček, polévek a salátů, ale také do klobás a uzenin. Je vhodná i k pečení masa a ryb. Je nedílnou součástí láku při nakládání okurek a jiné zeleniny.
Používá se jako koření do marinád, omáček, polévek a salátů, ale také do klobás a uzenin. Je vhodná i k pečení masa a ryb. Je nedílnou součástí láku při nakládání okurek a jiné zeleniny.
Používá se jako koření do marinád, omáček, polévek a salátů, ale také do klobás a uzenin. Je vhodná i k pečení masa a ryb. Je nedílnou součástí láku při nakládání okurek a jiné zeleniny.
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše.
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše.