Vytvořte si festival chutí u vás doma!. Koření z celého světa nejvyšší jakosti, vyladěné směsi z čerstvě namletého koření, vynikající dochucovadla a ručně vyráběné dřevěné produkty. To všechno a mnohem více najdete na našem novém e-shopu. Tak s chutí do objevování a nakupování!
Brusinky můžete přidat k hermelínu i ostatním sýrům typu camembert. Například ke smaženému hermelínu je zvykem podávat „tatarku“, do které můžete nadrobno nasekat sušené brusinky. Sušené brusinky mohou doplnit tradiční houbovou polévku a v podstatě k jakékoliv omáčce. Brusinkový kompot si můžete přidat k mletým masům.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované kuřecí prsíčka. Sušený celer se také hodí do omáček, jako je například rajská omáčka nebo omáčka Bolognese. V některých kuchyních se také používá jako přísada do rybích pokrmů nebo do nádivky na krůtí maso.
Cibulka restovaná je základní koření, které by vám doma nemělo chybět. Je velice oblíbené pro svou výraznou a aromatickou chuť. Restovaná cibule se používá jako základní ingredience mnoha jídel, jako jsou například omáčky, polévky, rizota, saláty, nádivky nebo různé masové směsi. Často se používá jako posypání hotových jídel třeba číny, rizota nebo různých zeleninových či masových směsí.
Cibulka restovaná je základní koření, které by vám doma nemělo chybět. Je velice oblíbené pro svou výraznou a aromatickou chuť. Restovaná cibule se používá jako základní ingredience mnoha jídel, jako jsou například omáčky, polévky, rizota, saláty, nádivky nebo různé masové směsi. Často se používá jako posypání hotových jídel třeba číny, rizota nebo různých zeleninových či masových směsí.
Cibulka restovaná je základní koření, které by vám doma nemělo chybět. Je velice oblíbené pro svou výraznou a aromatickou chuť. Restovaná cibule se používá jako základní ingredience mnoha jídel, jako jsou například omáčky, polévky, rizota, saláty, nádivky nebo různé masové směsi. Často se používá jako posypání hotových jídel třeba číny, rizota nebo různých zeleninových či masových směsí.
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je neodmyslitelnou součástí většiny slaných pokrmů. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je neodmyslitelnou součástí většiny slaných pokrmů. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je neodmyslitelnou součástí většiny slaných pokrmů. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je neodmyslitelnou součástí většiny slaných pokrmů. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české kuchyni je neodmyslitelnou součástí většiny slaných pokrmů. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.