Vytvořte si festival chutí u vás doma!. Koření z celého světa nejvyšší jakosti, vyladěné směsi z čerstvě namletého koření, vynikající dochucovadla a ručně vyráběné dřevěné produkty. To všechno a mnohem více najdete na našem novém e-shopu. Tak s chutí do objevování a nakupování!
Všestranná univerzální kořenící směs krásné a výrazné vůně po koriandru a paprice. Vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Všestranná univerzální kořenící směs krásné a výrazné vůně po koriandru a paprice. Vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Všestranná univerzální kořenící směs krásné a výrazné vůně po koriandru a paprice. Vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Steakové koření se požívá na všechny druhy masových steaků a marinovaných plátků mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Steakové koření se požívá na všechny druhy masových steaků a marinovaných plátků mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Steakové koření se požívá na všechny druhy masových steaků a marinovaných plátků mas. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Ve Francii se lístky vavřínu přidávají do snítek bylin, které se označují jako bouquet garni (jejich součástí je vždy petržel a tymián nebo kerblík a česnek, ale i pomerančová kůra). Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Ve Francii se lístky vavřínu přidávají do snítek bylin, které se označují jako bouquet garni (jejich součástí je vždy petržel a tymián nebo kerblík a česnek, ale i pomerančová kůra). Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek, hub nebo zeleniny. Ve Francii se lístky vavřínu přidávají do snítek bylin, které se označují jako bouquet garni (jejich součástí je vždy petržel a tymián nebo kerblík a česnek, ale i pomerančová kůra). Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
Brusinky můžete přidat k hermelínu i ostatním sýrům typu camembert. Například ke smaženému hermelínu je zvykem podávat „tatarku“, do které můžete nadrobno nasekat sušené brusinky. Sušené brusinky mohou doplnit tradiční houbovou polévku a v podstatě k jakékoliv omáčce. Brusinkový kompot si můžete přidat k mletým masům.
Brusinky můžete přidat k hermelínu i ostatním sýrům typu camembert. Například ke smaženému hermelínu je zvykem podávat „tatarku“, do které můžete nadrobno nasekat sušené brusinky. Sušené brusinky mohou doplnit tradiční houbovou polévku a v podstatě k jakékoliv omáčce. Brusinkový kompot si můžete přidat k mletým masům.
Brusinky můžete přidat k hermelínu i ostatním sýrům typu camembert. Například ke smaženému hermelínu je zvykem podávat „tatarku“, do které můžete nadrobno nasekat sušené brusinky. Sušené brusinky mohou doplnit tradiční houbovou polévku a v podstatě k jakékoliv omáčce. Brusinkový kompot si můžete přidat k mletým masům.