Vytvořte si festival chutí u vás doma!. Koření z celého světa nejvyšší jakosti, vyladěné směsi z čerstvě namletého koření, vynikající dochucovadla a ručně vyráběné dřevěné produkty. To všechno a mnohem více najdete na našem novém e-shopu. Tak s chutí do objevování a nakupování!
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše.
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše.
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše. Koření si sami meleme/drtíme, a
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše. Koření si sami meleme/drtíme, a
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše. Koření si sami meleme/drtíme, a
Oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa. V Čechách se kombinuje se skořicí, v Holandsku se přidává do sýrů, v Anglii do jablečných koláčů a v Německu se přidává do některých druhů chleba. Hřebíček se také používá do vánočního cukroví, ovocných kompotů a vínových omáček, do pikantních jídel, například k marinování masa a guláše. Koření si sami meleme/drtíme, a
Chilli drcené se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli drcené se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli drcené se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli drcené se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli mleté se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli mleté se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli mleté se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Chilli mleté se používá do pikantních jídel, jako jsou například chilli con carne, různé omáčky, marinády, guláše, ale i do exotických jídel z Asie a Mexika. Je vhodné také k dochucení polévek, rajských omáček a pomazánek.
Jemné nitkovité vlasy vyrobené z Indických papriček. Tyto chilli nitě jsou mírně pálivé. Vhodné jako ozdoba pokrmů. Používají se ke zdobení sushi, různých obložených mís nebo dekoraci rautových tabulí.