Spontánně fermentováno. Oranžové, české zemské, suché. Celé hrozny fermentovaly 8 měsíců v hliněných nádobách, kvevri. Po ručním vylisování bylo víno bez filtrace nalahvováno. Hrozny pochází ze 42 let starých keřů z vinice U Všech svatých.
Spontánně fermentováno. Červené, české zemské, suché. Celé hrozny macerovaly po dobu 8 měsíců v hliněných amforách. Aroma je plné medu, koření, bobulového ovoce, dochuť je dlouhá, minerální. Oranžové.
Spontánně fermentováno. Bílé, české zemské, suché. Vůně je bohatá, připomíná přezrálé citrusové plody, angrešt, ušlechtilé dřevo, pryskyřici, objevují se v ní lipové tóny. Víno je v závěru minerální, dlouhé, připomínající kamenité podloží vinice U Všech svatých.Víno zrálo přes 12 měsíců v sudech, barva je světle žlutá se slámovými odlesky.
Spontánně fermentováno. Růžové, české zemské, suché. Barva je výraznější daná 24 hodinovým nakvašením rmutu, vůně připomíná vyzrálé lesní ovoce, koření, tabák, chuť je plná, připomíná marmeládu z malin, ostružin a jahod, dochuť dlouhá, minerální. Podloží vinice tvoří vápenaté sedimenty druhohorního moře.