Perlový rýže PAWSAN je jednou z nejuznávanějších rýží na světě. Patří do stejné skupiny jako rýže Jasmínová, ale je méně lepivější. Je známá pro svou výraznou vůni a značné prodloužení během vaření (až 3x).
Ovocné pyré s lahodnou chutí. Ovocná přesnídávka mango – bez barviv, konzervantů a umělých sladidel. Mango patří mezi perfektní zdroj mnoha účinných látek. Vyzdvihnout musíme především vitamíny A, B, C či E, betakaroten (provitamín A), vlákninu či některé minerály jako např. draslík, fosfor a vápník. Mnohé z těchto látek působí jako antioxidanty, což znamená, že dovedou chránit před volnými radikály, stejně jako před stárnutím a degenerací buněk, takže se podílí na omlazení těla.
Tato směs koření je skvělá pro přípravu restovaných jídel, všech druhů mas i pro úpravu zeleniny, ocení každý milovník pikantních jídel. Jihoamerická kořenící směs nejen na gril, ale také na fritování, pečení a smažení.
Universální kořenícísměs vhodná na přípravu bylinkového másla, ale také na ochucení zeleniny, brambor, steaků, mletých mas i ryb. Ochutnejte a nebudete litovat.
Jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších bylinných směsí. Své jméno získala díky tomu, že se jednotlivé složky této směsi bylinek běžně vyskytují v proslulé francouzské oblasti Provence.
Směs koření vhodná k ochucení skopového a králičího masa. Směs koření s římským kmínem, česnekem a rozmarýnou, která velmi dobře ochutí nejen králičí maso a masa skopová, ale je výborná i na zvěřině či vepřovém. Masa se mohou do směsi naložit nebo jen tak posypat kořením a nechat odležet. Můžou se pak péct, dusit, grilovat nebo opéct na pánvi.
Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Obsahuje asi 5 % éterického oleje. Používá se v kari koření; hojně se využívá v pákistánské, indické, perské a thajské kuchyni.
DÝŇOVÉ PYRÉ 16 BRIX – sterilovaná zelenina Vhodné: pro přímé použití, jako příloha, k odlehčení omáček, jako pomazánka do baget, pro bezlepkovou dietu i diabetes, pro vegetariánskou stravu.
Jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších bylinných směsí. Své jméno získala díky tomu, že se jednotlivé složky této směsi bylinek běžně vyskytují v proslulé francouzské oblasti Provence.
Stačí přidat do hotových jídel,polévek či salátů,nebo podávat samostatné jako pochoutku. Není nutno dále tepelně upravovat. Vyrobeno ručně z přirozeně bezlepkových surovin.
BEZLEPKOVÉ instantní ovesné vločky představují rychlý a pohodlný způsob, jak dodat tělu energii veformě sacharidů, ale zároveň jsou i dobrým zdrojem bílkovin a minerálů
Tato směs koření je skvělá pro přípravu restovaných jídel, všech druhů mas i pro úpravu zeleniny, ocení každý milovník pikantních jídel. Jihoamerická kořenící směs nejen na gril, ale také na fritování, pečení a smažení.