Extra hořká 70% čokoláda s křupavými, lehce praženými lískovými oříšky CHZO Piemont. Intenzita hořké čokolády se snoubí s jedinečnou chutí lískových oříšků.
Extra hořká čokoláda 85% z řady Cuor di Cacao. Tyčinka se vyrábí ze směsi kakaa různého původu z celého světa. Příjemná intenzita vůně vyplývající z vysokého podílu kakaa, ale bez kyselých tónů. Ideální pro milovníky hořké čokolády. T
NEJPRODÁVANĚJŠÍ: jeden z nejoblíbenějších výrobků zákazníků společnosti Venchi. Tyčinka z 60% hořké čokolády plněná kávovým krémem: skořápka z hořké čokolády obaluje jemný italský kávový krém espresso.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ: jeden z nejoblíbenějších výrobků zákazníků společnosti Venchi. Tabulka 56% hořké čokolády s karamelizovanými lískovými oříšky: historická receptura Nougatine se mění v tabulku.
datum minimální trvanlivosti: 28.6.2023 Plechovka kakaového prášku s 22–24 % kakaového másla. Kakao Venchi je mimořádně všestranný produkt, který lze použít jako základ pro horkou čokoládu, ale také pro přípravu koláčů nebo na ozdobu horkých nápojů na bázi mléka. Grafika plechovky zobrazuje historickou ilustraci Venchi, která odkazuje na italskou tradici. Čtvercová plechovka je ideální formát pro skladování kakaa ve spíži.
Hořká čokoláda a máta: dokonalá kombinace křupavého mátového zrníčka a intenzivní chuti 60% hořké čokolády. Pocit obklopující svěžesti už při prvním soustu.
Rozkošný dárek v růžovém balení s výběrem mini pralinek Chocoviar uvnitř. Perfektní pro darování malých, sladkých okamžiků každodenního potěšení!
Elegatní dárek plný překvapení - lahodné pralinky v různých příchutích! Devět výborných pralinek v dárkovém balení.
Plechovka kakaového prášku s 22–24 % kakaového másla. Kakao Venchi je mimořádně všestranný produkt, který lze použít jako základ pro horkou čokoládu, ale také pro přípravu koláčů nebo na ozdobu horkých nápojů na bázi mléka. Grafika plechovky zobrazuje historickou ilustraci Venchi, která odkazuje na italskou tradici. Čtvercová plechovka je ideální formát pro skladování kakaa ve spíži.