Italská čokoládová pýcha - vrstva bílé čokolády s mletými pistáciemi mezi dvěma vrstvami mléčné čokolády s pistáciovým nugátem. Variace na tradiční recept Cremino 1878 . Velmi jemná a krémovou pralinka s delikátní chutí, která přetrvává v ústech dlouho poté, co jste si ji vychutnali.
Vrstva tmavé čokolády s mandlemi mezi dvěma vrstvami tmavé lískooříškové čokolády. Italská čokoládová pýcha a naše nejoblíbenější tmavá pralinka.
Mléčná čokoláda z výběrových kakaových bobů plná celých lískových oříšků nejvyšší kvality z italského regionu Piemont.
Mléčné lískooříškové, bílá mandlová - tato receptura ze tří vrstev čokolády s jemně mletými oříšky vznikla už v roce 1868. A byla tak dokonalá, že se od té doby nezměnila a zákazníci milánské čokoládovny Venchi ji milují dodnes. Aby taky ne. Věděli jste, že nejlepší lískové oříšky světa pochází z Piemontu? A mandle ze Sicílie?
Opravdu pravá pistáciová. Tři vrstvy čokolády nabité lehce solenými, jemně mletými pistáciemi a kvalitním kakaem. Skvělá chuť tkví v jednoduchosti a kvalitních ingrediencích.
Co vznikne, když se spojí báječná italská káva s výběrovým kakaem? Ochutnejte hořkou čokoládu s 60% kakaa plněnou jemným kávovým krémem z výběrové kávy.
Ochutnejte pravý nugát - z prémiového kakaa z Venezuely, lískových oříšků nejvyšší kvality z Piemontu a třtinového cukru. Tři jednoduché ingredience. Bez mléka, bez náhražek. Zapomeňte na nugátové pochoutky ze supermarketu, ochutnejte nugát, jak má skutečně chutnat.
Pralinka z extra tmavé čokolády s bohatou lísko-oříškovou náplní v mléčné čokoládě posypaná čokoládovými perličkami. Vychutnejte si skutečný kaviár mezi čokoládami.
Bohatá pomerančová náplň z červených sicilských pomerančů v kombinaci s intenzivní chutí hořké čokolády, to je vyjádření italského charakteru v podání Venchi. Dokonalá rovnováha chutí jej činí skutečným majstrštykem od Venchi.
Lahodný krém z čokolády, lískových oříšků nejvyšší kvality I.G.P. Piemont a olivového oleje v nové verzi s o 70 % nižším obsahem cukru oproti standardním recepturám Venchi. Aneb nevzdávejte se mlsání a vychutnejte si intenzivní a krémovou chuť, po kterých se nebudete cítíte provinile!
Vynikající Venchi extra hořký čokoládový krém z kvalitního kakaa a pravým 54% kubánským rumem, bez lepku. Krém je obohacen kvalitním kakaovým máslem a je nabízen v exkluzívní skleněné doźe.Užijte si příjemný kontrast čokoládových a rumových tónů, s aromatickou intenzitou kakaových bobů z Nové Guiney. Kubánský rum je vyšlehán spolu extra hořkou čokoládou a kakaovým máslem do té nejjemnější podoby. Mlsat můžete jen tak, obzvláště doporučujeme v období sychravých zimních večerů se sklenkou něčeho ostřejšího.
Vynikající Venchi extra hořký čokoládový krém z kvalitního kakaa a pravým 54% kubánským rumem, bez lepku. Krém je obohacen kvalitním kakaovým máslem a je nabízen v exkluzívní skleněné doźe.Užijte si příjemný kontrast čokoládových a rumových tónů, s aromatickou intenzitou kakaových bobů z Nové Guiney. Kubánský rum je vyšlehán spolu extra hořkou čokoládou a kakaovým máslem do té nejjemnější podoby. Mlsat můžete jen tak, obzvláště doporučujeme v období sychravých zimních večerů se sklenkou něčeho ostřejšího.
Bílá čokoláda s lískovými ořechy Piedmont IGP, mandlemi a lehce solenými pistáciemi, přítomná v minimálním procentu 25%. Perfektní kombinace sladkého a slaného, krémového a křupavého. Ideální k vychutnání jako aperitiv, spojený s čerstvým vínem a Proseccem.
Klasický piemontský recept se promění v tabulku čokolády s překvapivou příchutí! Chutná mléčná čokoláda a krém z lískových ořechů s drobivými bezlepkovými sušenkami s lískovými ořechy Piedmont IGP, pokrytá mléčnou čokoládou.
Tabulka z mléčné čokolády s celými lískovými ořechy pocházející výhradně z Piemontu (Le Tondi a Gentili delle Langhe) v minimálním procentu 30%. Klasika tradice piemontské čokolády pro uspokojivý chuťový zážitek, ve které je kombinace doplňkových příchutí mléčné čokolády a lískových ořechů dále vylepšena použitím celých lískových ořechů místo strouhání.