Rajčata na oleji, sušená na slunci - 210 g Tomates á l´huile séchées au soleil Rajčata jsou nakrájená na polovinu, poté jsou tradičně sušené pomalu a přirozeně na slunci, obvykle asi týden (4–10 dní), aby se odpařilo 90% jejich vody, objemu a hmotnosti ( asi 8 až 14 kg čerstvých rajčat) k výrobě 1 kg sušených rajčat). Poté jsou opláchnuty a sterilizovány v roztoku vody a octa a mohou být konzervovány v olivovém oleji (případně ochucené česnekem, aromatickými rostlinami, mátou, oreganem, kapary nebo
Artyčokový krém 180 g - Créme d´artichaut Vychutnejte si artyčokový krém jako aperitiv rozprostřený na opečený chléb toast, česnekový chléb, blinis, nebo jako doprovod tortilly čipy.
Bruschetta z papriky piquillo 140 g Bruschetta poivrons et piments 140 g Bruschetta je tradiční kulinářská příprava předkrmů (nebo antipasta v Italštině) typická pro Italskou kuchyni. Bruschetta je zároveň samotný chléb, a zejména příprava rajčatový nebo artyčokový, chřestový, paprikový nebo jiných přísad, které ho pokrývají. Je to tradičně krajíc venkovského chleba, zatuchlý nebo opečený, potřený česnekem a dochucený olivovým olejem. Existuje mnoho variací inspirovaných předkrmy, někdy zdobené malý
Artyčok bruschetta 140 g Bruschetta d'artichauts Artyčok Bruschetta je zeleninový krém s příjemnou a unikátní hořkosladkou chutí typickou pro artyčok. Jemné kousky artyčoku naložené v tradiční směsi koření a extra panenském olivovém oleji jsou vhodné jako předkrm pro podporu trávení. Bruscheta se podává na zapečeném nebo opečeném pečivu. Krém můžete použít i ke konci vaření na dochucení plátků masa nebo k pečenému masu. Obohaťte svůj jídelníček o tuto zdraví prospěšnou a nezvykle lahodnou delikatesu!
Bruschetta ze zeleného chřestu 140 g Bruschetta d'asperges vertes 140 g Bruschetta je tradiční kulinářská příprava předkrmů (nebo antipasta v Italštině) typická pro Italskou kuchyni. Bruschetta je zároveň samotný chléb, a zejména příprava rajčatový nebo artyčokový, chřestový, paprikový nebo jiných přísad, které ho pokrývají. Je to tradičně krajíc venkovského chleba, zatuchlý nebo opečený, potřený česnekem a dochucený olivovým olejem. Existuje mnoho variací inspirovaných předkrmy, někdy zdobené malý
Tapenáda Black Olive - 180g Tapenadine Olivade Noire Tato černá olivová tapenáda může být podávána na toast jako aperitiv. Můžete ji také nabídnout jako doprovod k rybám.
Rajčatový protlak Confinade de tomates Příprava se sušenými rajčaty a pasterizovaným kozím sýrem
Tapenáda z Zelená oliv 180g INGREDIENCE zelené olivy, řepkový olej, kapary, sůl, přírodní aroma.