Zitoni jsou semolinové těstoviny, které můžete zároveň používat jako přírodní, ekologická brčka do vašich oblíbených nápojů. Brčka jsou 24 cm dlouhá. Vnější průměr 8 mm a vnitřní průměr 5 mm. V balení cca 50 kusů, z toho 2-3 kusy krátká - zlomená. Těstovina vydrží v nápoji cca 45 minut, než začne prosakovat. bez vajec bez přidaného cukru bez droždí bez přidané soli Pasta Granoro jsou výtečné chuti bez jiných obilovin a živočišných surovin Pasta Granoro jsou rychle uvařené a můžou být použita ve všech v
Špagety bezlekpkové, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru špaget, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných surovin bez vajec bez cukru b
Penne rýhované trubky bezlekpkové, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru trubiček, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných surovin bez v
Spirálky bezlekpkové těstoviny, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru spirálek či vřetýnek, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných suro
Spirálky bezlekpkové těstoviny, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru spirálek či vřetýnek, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných suro
Penne rýhované trubky bezlekpkové, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru trubiček, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných surovin bez v
Špagety bezlekpkové, jsou alternativou ke klasickým těstovinám. Jsou vyrobeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro bezlepkovou dietu a pro všechny konzumenty těstovin. Pokud dáváte přednost těstovinám tvaru špaget, pak jsou tyto rýžovo-kukuřičné těstoviny s quionou tou pravou volbou. Nerozvaří se, připravují se jako běžné a chutnají skvěle k omáčkám, do salátů, na zapékání atp. Pasta RISCOSSA jsou zcela bezlepkové bez pšeničných a živočišných surovin bez vajec bez cukru b
Zitoni jsou semolinové těstoviny, které můžete zároveň používat jako přírodní, ekologická brčka do vašich oblíbených nápojů. Brčka jsou 24 cm dlouhá. Vnější průměr 8 mm a vnitřní průměr 5 mm. V balení cca 50 kusů, z toho 2-3 kusy krátká - zlomená. Těstovina vydrží v nápoji cca 45 minut, než začne prosakovat. bez vajec bez přidaného cukru bez droždí bez přidané soli Pasta Granoro jsou výtečné chuti bez jiných obilovin a živočišných surovin Pasta Granoro jsou rychle uvařené a můžou být použita ve všech v
Těstoviny ve tvaru kohoutích hřebenů. Tento tvar těstovin se často používá v italské kuchyni a bývá oblíbený pro svou dekorativní hodnotu.
Cannelloni jsou těstoviny ve tvaru dutého válečku, které se plní většinou sýrem, ricottou, špenátem nebo mletým masem a zapékají v troubě s bešamelovou nebo rajčatovou omáčkou. Tento typ nevyžaduje předvaření, trubky jsou cca 8 – 10 cm dlouhé a mají průměr cca 2 cm. Balení obsahuje asi 25 trubek. Složení Semolina z tvrdé pšenice a voda.
Linguine jsou typem dlouhých těstovin z tvrdé pšenice. Jsou stejné délky jako špagety, ale místo válcového tvaru jsou ploché. Tvar předurčuje těstoviny k rybím, kořeněným omáčkám nebo pestům.
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Jsou vyrobeny z tvrdé pšeničné mouky.
Maltagliati jsou druh těstovin typický pro region Emilia-Romanga.Při výrobě těstovin tagliatelle zůstala spousta neprvidelných odřezků a právě tyto okrajové čísti nerovnoměrných tvarů a velikostí jsou základem klasických maltagliati. V naší nabídce v pravidelnějším tvaru velmi podobné klasickým českým flekům.Mezi tradiční recepty patří maltagliati s fazolovou polévkou.
Mezzi gomiti jsou semolinové těstoviny ve tvaru klasických českých kolínek. Patří do rodiny krátkých suchých prokládaných těstovin. Jsou výborné buď se světlými a jednoduchými omáčkami kde základem jsou rajčata nebo vajíčka.
Seme cicoria nebo-li těstovinová rýže. Patří do kategorie malých těstovim. Je vhodná do polévek nebo do krémových vývarů. Idelání do polévek pro děti.