Někdo to rád ostré, někdo ještě ostřejší a parta z festivalu Brutal Assault úplně nejostřejší! Limitovaná edice biltongu, kterou náš masomág Ondra připravil právě pro metalový festival Brutal Assault 2022. Kombinace worcesterové omáčky a pořádné dávky papričky Carolina Reaper stvořila lahodnou a pořádně žhavou kombinaci pro ty trochu otrlejší. Tak neváhej a ochutnej, dokud trvá tahle jediněčná příležitost. Ale pro jistotu ještě jednou varujeme - tohle je fakt BRUTAL.
Když jsme si přivezli náš první recept na biltong z Afriky, tak v hlavní roli bylo antilopí maso. To jsme tedy museli nahradit masem hovězím, které také není špatné, ale přeci jenom antilopa je antilopa. No a teď se konečně kruh uzavírá. V rámci další limitované edice tu máme pravý originální biltong z antilopy! Tak si nechte chutnat!
Pro milovníky pálivosti tu máme hovězí jerky s chipotle papričkou. Výborná chuť masa se ještě umocňuje v této pálivé variantě. Neboj se zatopit trošku pod kotlem a vyzkoušej tohle pikantní jerky. Ale neboj, není to úplné peklo...
Udělej si vlastní jerky v pohodlí domova. Všechno, co potřebuješ na přípravu tradičního hovězího jerky, najdeš v téhle sadě. Speciální mix koření, sójová omáčka, čtyři příchutě a recept. A abys u toho všeho dobře vypadal, tak jsme ti do této sady hodili unikátní zástěru spolu s pytlíkem našeho jerky pro inspiraci.
Bizoní biltong je unikát, který spojuje dvě odlišné kultury sušeného masa. Použili jsme bizoní maso typické pro Ameriku a přípravu, která se používá v Jihoafrické republice. Biltong má pak díky křehkému bizonímu masu a poctivé přípravě skvělou chuť a jemnou strukturu. Maso se ti po ochutnání krásně rozplyne na jazyku.
Pokud si chceš doma usušit Biltong s kampotským pepřem, tak takhle sada je přesně pro tebe. Najdeš v ní všechno, co na výrobu tohoto prémiového sušeného masa potřebuješ. Základní koření dá masu ten správný šmrnc, jablečný ocet maso krásně povolí a červený kampotský pepř dodá biltongu tu exotickou chuť.
NOVÁ DOBA - Maso Here vyrábí jerky!!! NOVÁ DOBA! Ano, do naší nabídky míří beef jerky, které jsme ladili - no řekněme - dlouho. Vzali jsme naše koření, které znáš ze sekce domácího sušení a začali prostým základem. Pokud tedy nefandíš biltongu, tak je tady sušené maso přesně pro tebe.
Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít.
Jestli chceš masu dodat více rozmanitou chuť a nejde ti primárně o pálivost, tak je pro tebe ideální naše piri piri směs. Před samotným sušením stačí ještě maso trochu poprášit a je to.
Hovězí maso a hořčice. Už léty odzkoušená kombinace, která prostě funguje. Sušené maso s lehce pikantní příchutí koření z hořčičných semínek čeká právě na tebe, protože takhle šťavnatý biltong jsi ještě neochutnal.
Máš rád pálivé maso, ale naše Carolina Reaper je až moc ostrá? Tak pro tebe tu máme naše Piri Piri. Jemně pikantní koření podtrhující skvělou chuť jemného hovězího masa se po ochutnání změní v chuťovou explozi, na kterou dlouho nezapomeneš. Objednávej i jako výhodný set v krabici o 15 kusech.
Máš rád pálivé maso, ale naše Carolina Reaper je až moc ostrá? Tak pro tebe tu máme naše Piri Piri. Jemně pikantní koření podtrhující skvělou chuť jemného hovězího masa se po ochutnání změní v chuťovou explozi, na kterou dlouho nezapomeneš.
Edice hovězího biltongu s tajemnou šalvějí. Proč tajemnou? Protože to je těžké popsat. Výrazná šalvěj spolu s dalšími bylinkami perfektně doplňuje chuť hovězího masa. Ochutnej tuto svěží limitku, kterou jsme se rozhodli ještě okořenit konec léta.
Lovecká sezóna skončila a my jsme ti spolu s firmou Baroque ulovili kance. Přidali jsme na něj naši jedinečnou směs koření, usušili ho a na světě je kančí biltong. Skvělá chuť zvěřiny ti připomene, že i v Čechách najdeš kvalitní kus masa.
Když už je hovězího moc, je třeba usušit něco extra. Třeba lamu.