Naše vlajková loď. Pan Maso. Mr. Originál. Neohrožený bojovník za práva a popularitu všech sušených mas. Kromě parádního hovězího, koření a špetky soli v něm nenajdeš nic dalšího. Prostě 100% přírodní, ručně krájený hrdina, kterého šlechtíme už od roku 2011.
Nejdřív jste to lajkovali, pak jste to chtěli a nakonec jste si sami vybrali i design. Tak tady to máte!!! Save a cow, eat a vegan!!!
Nejdřív jste to lajkovali, pak jste to chtěli a nakonec jste si sami vybrali i design. Tak tady to máte!!! Save a cow, eat a vegan!!!
Nejdřív jste to lajkovali, pak jste to chtěli a nakonec jste si sami vybrali i design. Tak tady to máte!!! Save a cow, eat a vegan!!!
Nejdřív jste to lajkovali, pak jste to chtěli a nakonec jste si sami vybrali i design. Tak tady to máte!!! Save a cow, eat a vegan!!!
Nejdřív jste to lajkovali, pak jste to chtěli a nakonec jste si sami vybrali i design. Tak tady to máte!!! Save a cow, eat a vegan!!!
Koření je základ. To platí nejen při sušení masa. My jsme pro tebe namíchali speciální variantu, kterou sami používáme při výrobě našeho biltongu. Je jedno jestli chceš maso s příchutí nebo bez, tahle směs tam prostě patří vždycky.
Všechno co potřebuješ na domácí sušení biltongu jsme ti naskládali do jedné krabice. Teď už si jen najdi na našem webu recept, vyber si příchuť která ti sedí a pusť se do práce.
Na našich cestách jsme už ochutnali leccos. Každá země nám vždycky dokázala nabídnout nějakou místní specialitu. Ale když nám jeden z našich dodavatelů dal seznam exotického masa, které má teď v nabídce, tak jsme trochu zaváhali. Dokážeme i my usušit fakt cokoliv? DOKÁŽEME! A proto tu máme letošní limitku numero úno! Biltong z krokodýla.
Všechno co potřebuješ na domácí sušení jerky jsme ti naskládali do jedné krabice. Teď už si jen najdi na našem webu recept, vyber si příchuť která ti sedí a pusť se do práce.
Jestli chceš masu dodat více rozmanitou chuť a nejde ti primárně o pálivost, tak je pro tebe ideální naše piri piri směs. Před samotným sušením stačí ještě maso trochu poprášit a je to. MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO 20.3.2023!!!
Koření je základ. To platí nejen při sušení masa. My jsme pro tebe namíchali speciální variantu, kterou sami používáme při výrobě našeho biltongu. Je jedno jestli chceš maso s příchutí nebo bez, tahle směs tam prostě patří vždycky.
Jestli chceš masu dodat na pikantnosti, tak je pro tebe naše chilli směs jako dělaná. Není to žádnej zabiják, takže žádnej strach. Před samotným sušením stačí ještě maso trochu poprášit a je to.
Jestli chceš masu dodat na pikantnosti, tak je pro tebe naše chilli směs jako dělaná. Není to žádnej zabiják, takže žádnej strach. Před samotným sušením stačí ještě maso trochu poprášit a je to.
Vánoční limitka pro rok 2022. Chtěli jsme Santovi šlohnout jednoho soba z jeho povozu, ale nenašli jsme místo, kde je má ustájený.Takže při cestě od polárního kruhu jsme to vzali přes Estonsko, kde jsme ulovili pár výstavních losů, které jsme pak v naší hradecké sušárně proměnili v klasický losí biltong.