Tmavá čokoláda v peckách, která je typická svými medovými tóny
Pralin Delicrisp Classic - Mléčná čokoláda a nugát z lískových oříšků s křupavými máslovými oplatkami ( křupinkami ) náplň do pralinek
Ochucovací pasta Banoffee je kombinace banánů a karamelu
Ochucovací pasta maracuja je určena k ochucování máslových krémů, zmrzlin, šlehaček, pěn a náplní do pralinek, silná vůně a chu
Ochucovací pasta je určena k ochucování máslových krémů, zmrzlin, šlehaček, pěn a náplní do pralinek Silná vůně i chuť po kiwi + zrníčka
Zrcadlová poleva (Mirror Glaze) višňová s vysokým leskem
Tmavé šupinky k dekoraci cukrářských výrobků
Sypká směs z mandlí na přípravu makronek Získáte velmi výborné makronky, které pak naplníte jakoukoliv náplní, lze barvit potravinářskou barvou
Mirror Glaze nátěrový, lesklý, víceúčelový gel lesní ovoce (obsahuje malá zrníčka z ovoce)
Zrcadlová poleva malinová - nátěrový, víceúčelový gel (Mirror Glaze)
NOCCIOLATA BIANCA je lískooříšková měkká pasta s vysokou roztíratelností Lahodná chuť mléka a lískových ořechů (chutí bílá Nutella) Chutí je k nerozpoznání od Kinder Joy ( mléčný krém uvnitř vajíčka)
Punčová ochucovací pasta je určena k ochucování máslových krémů, zmrzlin, zmrzlých dezertů, korpusů, šlehaček, pěn a náplní do pralinek
Bílá čokoládová pasta nejvyšší kvality s karamelem, mořskou solí a s křupinkami vyrobenými s čistým máslem
Hotová cheesecake (tvarohová) prášková báze, která může být použita za studena k přípravě krémů. Ztužovač šlehačky
Crème brulée- směs na sladký francouzský „pálený krém“