Ochucovací pasta granátové jablko je ideální pro ochucení zmrzlin, mousse, krémů a ostatních dezertů
Ochucovací pasta s vůní a chutí okvětních lístků růže
Ochucovací toffee pasta je určena k ochucování máslových krémů, šlehaček, pěn a náplní do pralinek
Ochucovací pasta z bílé čokolády, kokosu, malých oplatek, kokosových lupínků
Ochucovací pasta zelené jablko je určena k ochucování máslových krémů, šlehaček, pěn a náplní do pralinek
Hrušková pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
Světle hnědé šupinky k dekoraci cukrářských výrobků
Pepity jsou čokoládové malé pecky, které se přidávají do těsta - drží tvar - např. do muffinů, bábovek.....
Oddělovací olej ve spreji na pečící plechy, formy, grilovací rošty, pánve
Ztužovač šlehačky s příchutí a vůní po tiramisu - voní po kvalitní kávě a kakau
Vysoce kvalitní italská poleva nejvyšší kvality Nobel Bitter v peckách Tmavá poleva nejvyšší kvality pro veškeré použití v cukrářské výrobě
Cukrářská hmota, která je díky složení vhodná jak na modelování květin a různých dekorací, tak na potahování.
Výrobek na přípravu citronového šlehačkového krému
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Mléčná čokoláda v peckách, vhodná pro modelování( s příchutí latté). Kakao : 30% min.