Zajímavá je kyselkavá chuť karmínových plodů s řadou zdravotních benefitů. BIO dřinky pro vás pěstujeme přímo na naší ekofarmě v Bílých Karpatech
Starodávná odrůda jihomoravské mišpule, čajík, který musíte rozhodně vyzkoušet. Doporučená příprava: dejte 2 lžičky do hrnku, zalijte horkou vodou, nechte 15 minut odstát, můžete pít.
Dárkový balíček složený z borůvkových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z hruškových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z jablečných produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z bezinkových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z meruňkových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z třešňových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Velký dárkový balíček složený z meruňkových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Velký dárkový balíček složený ze švestkových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Dárkový balíček složený z višňových produktů. Vše v kartonové krabici s průhledem, produkty jsou uloženy na dřevité vlně.
Výrazně aromatický destilát vyroben kvasnou metodou z květů a plodů černého bezu sbíraného v CHKO Bílé Karpaty.Vznikl tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni. Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního moravského destilátu. Doporučujeme:Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10 – 18 °C. Není nejmenší důvod naše destiláty chladit a nebo dokonce v
Odrůda Moravská jadernička se pěstuje na Moravě již odedávna – je to jedna z nejvíce ceněných moravských odrůd. Je to vlastně Moravské jablečné zlato.
Odrůda Moravská jadernička se pěstuje na Moravě již odedávna – je to jedna z nejvíce ceněných moravských odrůd. Je to vlastně Moravské jablečné zlato.
Tento ušlechtilý destilát z výlisků hroznů odrůdy Pálava vyniká bohatým buketem, jemnou strukturou a dlouhou perzistencí. Vyroben tradiční destilací na živém ohni.