Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé. Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod. Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.
Chcete, aby Váš sýr byl skutečný Sýr? Jako Gouda, Niva, Mozzarella, Crotin a spousta dalších? Videokurz Vám pomůže pochopit, čím se tyto sýry odlišují, jaká je jejich výrobní technologie. Nebudete se muset držet pouze receptury, prostě budete vědět, jak takové sýry dělat! Možnost zakoupení i na flash disku. Když pochopíte technologii, je jedno zda budete dělat sýry pro radost nebo pro zákazníka. Vždy budete profesionál! Nejste plátci DPH? Je lépe koupit videokurz na www.domacisyrar.cz.
4 e-knihy výhodně. Kompletní náhled do technologií a postupů při výrobě všech druhů sýrů a dalších mléčných výrobků. Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.
Dárkový poukaz na odběr zboží v obchodě www.dobrykolonial.cz Poukaz není časově omezen.
Když řeknete sýr, představíte si bochník. E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý. Tvrdé a polotvrdé sýry. Malý náhled do technologie - každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem. Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.
Chcete, aby Váš sýr byl skutečný Sýr? Jako Gouda, Niva, Mozzarella, Crotin a spousta dalších? Videokurz Vám pomůže pochopit, čím se tyto sýry odlišují, jaká je jejich výrobní technologie. Nebudete se muset držet pouze receptury, prostě budete vědět, jak takové sýry dělat! Když pochopíte technologii, je jedno zda budete dělat sýry pro radost nebo pro zákazníka. Vždy budete profesionál! Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.domacisyrar.cz.
Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K rychlé spotřebě i ke zrání několik měsíců. E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů. Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.
E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit Nejste plátci DPH? Je lépe koupit e-book na www.domacisyrar.cz.
Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Kozí sýry Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry. Kozí sýry často budí dojem, že se jedná o bílý sýr tvarohového typu, případně se směsí bylin. Opak je
Speciál zaměřený na rozsáhlý obor tažených sýrů a přípravu nálevů k nakládání různých druhů sýrů. Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním.&n