Máme vše pro výrobu sushi. ✅ Kvalitní suroviny i vybavení pro domácí výrobu japonské pochoutky. ✅ Vybírejte v e-shopu SushiRaj.cz.
Chcete si zpestřit večírek, svatbu, oslavu zajímavým a zábavným programem. Pozvěte si nás se sushi workshopem. Připravíme sushi přímo před Vámi, dozvíte se také spoustu zajímavostí o sushi i Japonsku. Workshop lze pojmout i interaktivně, zájemci si mohou přípravu maki a uramaki vyzkoušet nebo si zasoutěžit ve skupinách. Vyzkoušíte si práci s jídelními hůlkami a ochutnáte švestkové víno či saké.
Řasy (NORI) jsou skvělé když dostanete chuť na něco slaného a přitom zdravého. Máte-li zájem o trochu exotiky a pokud rádi objevujete netradiční ale přitom fascinující chutě, máme pro Vás dvě slova - Vyzkoušejte tohle! Dají se jíst samotné nebo jako příloha k tradičním polévkám či rýžovým pokrmům.
Sytě červená chilli pasta. Pálivá. Je dokonalou náhradou chilli papriček. Sempio Gochujang pasta je ideální pro ochucení polévek a omáček.
Řasy (NORI) jsou skvělé když dostanete chuť na něco slaného a přitom zdravého. Máte-li zájem o trochu exotiky a pokud rádi objevujete netradiční ale přitom fascinující chutě, máme pro Vás dvě slova - Vyzkoušejte tohle! Dají se jíst samotné nebo jako příloha k tradičním polévkám či rýžovým pokrmům.
Jemné tofu v tetrapakovém obalu - trvanlivé - pevné, pro výrobu dezertů, omáček i do miso polévek a jiných slaných pokrmů.
Chow Mein nudle jsou určeny k přípravě čínských smažených nudlí. Bez konzervantů a dalších látek.
Indické koření Garam Masala je směsí koření pro omáčky, do marinád, do polévek i pečené zeleniny, indickou kuchyni, ...
Prémiová rybí omáčka vyrobená ančoviček, bez lepku. Je velmi oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni.Vyrábí se fermentací z ančoviček (které jsou bohaté na bílkoviny) a soli po dobu několika měsíců. Poté dozrávají opět po dobu několika měsíců v dubových sudech.
Prémiová rybí omáčka vyrobená ančoviček, bez lepku. Je velmi oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni.Vyrábí se fermentací z ančoviček (které jsou bohaté na bílkoviny) a soli po dobu několika měsíců. Poté dozrávají opět po dobu několika měsíců v dubových sudech.
Sriracha Mayo je kombinací omáčky sriracha s majonézou, díky této kombinaci je omáčka o něco méně pálivější a jemnější než klasická sriracha. Vhodná k namáčení a k přípravě omáček k masu a zeleninovým salátům.
Omáčka pikantní s mangem, výborná ke kuřeti, jinému masu, zelenině na rýži, nudlí. Vhodná i pro smažené pokrmy.
Kořenící vývar na přípravu japonské omáčky Teriyaki, bez glutamátu a jiných dochucovadel.
Pozvěte si nás k sobě domů, do firmy nebo na rodinnou oslavu a zažijte neobyčejný čas se svými přáteli. Vytvoříme příjemnou atmosféru a zábavnou atmosféru v tradičním japonském duchu a vy si s naší pomocí vytvoříte vlastní sushi. Celý kurz trvá asi 3,5 hodiny. Potřebujeme jen připravit pracovní plochu, ideální je kuchyňský stůl, kde budeme tvořit všichni společně, a přístup k vodě. O nic jiného se nemusíte starat. Lektorka doveze kvalitní a čerstvé suroviny, ale i veškeré nádobí. Kurz je vhodný pro 2-10 o
Lahodné husté kokosové mléko s vysokým podílem kokosového extraktu.
Korejská majonéza vhodná do sushi, poke misek, onigiri, pomazánek a dalších pokrmů.