Vítejte na e-shopu Tiroler.cz!. Tento úspěšný rakouský koncept vznikl již v roce 1986 a od roku 1993 byl dále rozvíjen jako franchisový. V současné době má 44 franchisových prodejen zejména v Rakousku a Německu. Od roku 2019 naplno působíme na českém trhu a tak si i zákazníci v České republice mohou pochutnat na…
Vepřové sádlo s jemně nasekanými křupavými škvarky, ochucené bylinkami a smaženou cibulkou. Stačí tenká vrstva na chléb a nebudete chtít přestat jíst. #bezlaktozy
Chuť: Mini Schüttelbrot od Tiroler je velmi kořeněný a chutná po typickém koření, jako je anýz, fenykl a kmín. Mini Schüttelbrot se peče s jihotyrolským chlebovým jetelem, což z něj činí originál. Tiroler Schüttelbrot je menší, tenčí, křupavější, ale křehčí. Díky vysokému podílu žitné mouky (86 %) má Schüttelbrot delší trvanlivost. Široké využití: Schüttelbrot CHZO ve formě sousta je lehký a pikantní a zmizí na jedno zakousnutí. Křupavá pochoutka se skvěle hodí k mlsání, namáčení, jako party pečivo, k vín
Omáčka vhodná k namáčení, marinování nebo vaření. Vynikající společník k sýrům, zvěřině, rybám, sushi nebo třeba ke krevetám. Ideální pro kreativní kuchyni. Doporučujeme k tvrdým pikantním sýrům.
Omáčka vhodná k namáčení, marinování nebo vaření. Vynikající společník k sýrům. Ideální pro kreativní kuchyni. Doporučujeme k měkkým sýrům a sýrům s modrou plísní.
Chardonnay je mimořádně populární a velmi oblíbené bílé víno. Vyznačuje se zelenožlutou barvou a jemnou ovocnou vůní, která připomíná ananas, banány, jablka a citrusové plody. Má živou, minerální, jemnou a suchou chuť. Chardonnay je vhodné především jako aperitiv k lehkým, studeným i teplým předkrmům, rybím pokrmům a bílému masu. Teplota pití 10 °C.
Lisované z autochtonní odrůdy vinné révy Lagrein, je to plné, strukturované víno s tmavě granátově červenou barvou a jemnou chutí připomínající ostružiny a fialky. Navzdory své potenci je sametové a jemné na patře. Hodí se ke zvěřině, pečeně, tmavému masu a silným sýrům. Teplota pití 18 ºC.
Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření (pepř a česnek) je naše kančí klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu kančímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými. Široké využití: Naše kančí klobásy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na
Omáčka vhodná k namáčení, marinování nebo vaření. Vynikající společník k sýrům, zvěřině, rybám, sushi nebo třeba ke krevetám. Ideální pro kreativní kuchyni. Doporučujeme k tvrdým pikantním sýrům.
Omáčka vhodná k namáčení, marinování nebo vaření. Vynikající společník k sýrům, zvěřině, rybám, sushi nebo třeba ke krevetám. Ideální pro kreativní kuchyni. Doporučujeme k tvrdým pikantním sýrům.
Vernatsch (Schiava) je velmi stará autochtonní odrůda. Je to jemné, harmonické a ovocné červené víno s jemnými tříslovinami a malou kyselinkou, díky čemuž je velmi stravitelné a dobře pitelné. Vhodné pro každou příležitost. Teplota pití 15 °C.
Lisováno z hroznů Grauvernatsch (Schiava Grigia), možná nejstarší a nejvzácnější odrůdy hroznů Vernatsch (Schiava). Jemné a ovocné víno s intenzivní rubínově červenou barvou a typickou chutí s lehkými tóny malin a třešní. Na patře je harmonické a vyvážené. Vhodné pro každou příležitost a každé jídlo. Teplota pití 15ºC.
Chuť: První dojem se počítá a Dolomit dostojí svému jménu: je to vynikající jihotyrolské mistrovské dílo. Tento tvrdý sýr, vyrobený z nejlepšího kravského mléka a zabalený do rustikální kůrky, dokonale zraje. Na jazyku se Dolomit rozplývá krémově měkký a lechtá jednotlivými krystalky soli. Dlouhý proces zrání mu dodává aromatické koření a toastové tóny. Obsah tuku v sušině - min. 50% Široké využití: Dolomit se jí samostatně, v kouscích mezi jídly nebo jako kostky do salátů. Je také ideálním základem
Chuť: První dojem se počítá a Dolomit dostojí svému jménu: je to vynikající jihotyrolské mistrovské dílo. Tento tvrdý sýr, vyrobený z nejlepšího kravského mléka a zabalený do rustikální kůrky, dokonale zraje. Na jazyku se Dolomit rozplývá krémově měkký a lechtá jednotlivými krystalky soli. Dlouhý proces zrání mu dodává aromatické koření a toastové tóny. Obsah tuku v sušině - min. 50% Široké využití: Dolomit se jí samostatně, v kouscích mezi jídly nebo jako kostky do salátů. Je také ideálním základem
Chuť: První dojem se počítá a Dolomit dostojí svému jménu: je to vynikající jihotyrolské mistrovské dílo. Tento tvrdý sýr, vyrobený z nejlepšího kravského mléka a zabalený do rustikální kůrky, dokonale zraje. Na jazyku se Dolomit rozplývá krémově měkký a lechtá jednotlivými krystalky soli. Dlouhý proces zrání mu dodává aromatické koření a toastové tóny. Obsah tuku v sušině - min. 50% Široké využití: Dolomit se jí samostatně, v kouscích mezi jídly nebo jako kostky do salátů. Je také ideálním základem
Ušlechtilý kozí sýr má obzvláště elegantní vůni, kterou tvoří máslové, krémové tóny, stejně jako muškátový oříšek, chřest a bílý chléb. Na patře dominují slané vůně. Stejným způsobem ochutnáte i seno, květinové louky a jemně opečené bílé chlebové nuance. Má mírně drobivou konzistenci a je pokryt dobře upravenou kůrou s červeným nádechem.