Rozinky v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Rozinky v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Rozinky v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Rozinky v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Rozinky v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o jednom z pokrmů vyráběném z kukuřice na podporu diety a snížení sexuální touhy. Měly vzniknout omylem v sanatoriu, kde kuchaři rozvařili pšeničnou kaši a nechtěli plýtvat jídlem, tak hmotu vysušili a vznikly známé cornflakes. Samy o sobě nemají specifickou chuť, proto obalené v mléčné čokoládě doplní příjemnou nasládlou příchutí
Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o jednom z pokrmů vyráběném z kukuřice na podporu diety a snížení sexuální touhy. Měly vzniknout omylem v sanatoriu, kde kuchaři rozvařili pšeničnou kaši a nechtěli plýtvat jídlem, tak hmotu vysušili a vznikly známé cornflakes. Samy o sobě nemají specifickou chuť, proto obalené v mléčné čokoládě doplní příjemnou nasládlou příchutí
Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o jednom z pokrmů vyráběném z kukuřice na podporu diety a snížení sexuální touhy. Měly vzniknout omylem v sanatoriu, kde kuchaři rozvařili pšeničnou kaši a nechtěli plýtvat jídlem, tak hmotu vysušili a vznikly známé cornflakes. Samy o sobě nemají specifickou chuť, proto obalené v mléčné čokoládě doplní příjemnou nasládlou příchutí
Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o jednom z pokrmů vyráběném z kukuřice na podporu diety a snížení sexuální touhy. Měly vzniknout omylem v sanatoriu, kde kuchaři rozvařili pšeničnou kaši a nechtěli plýtvat jídlem, tak hmotu vysušili a vznikly známé cornflakes. Samy o sobě nemají specifickou chuť, proto obalené v mléčné čokoládě doplní příjemnou nasládlou příchutí
Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o jednom z pokrmů vyráběném z kukuřice na podporu diety a snížení sexuální touhy. Měly vzniknout omylem v sanatoriu, kde kuchaři rozvařili pšeničnou kaši a nechtěli plýtvat jídlem, tak hmotu vysušili a vznikly známé cornflakes. Samy o sobě nemají specifickou chuť, proto obalené v mléčné čokoládě doplní příjemnou nasládlou příchutí
Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu.
Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu.
Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu.
Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu.
Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují krevní oběh, nemoci srdce a jsou vynikajícím lékem na nervovou soustavu.